Nie chce nikomu wypominać zbędnych fochów ale kiedyś taka pewna osoba napisała pewną historię dotyczącą powstania Krypty. Pewnej osobie się to nie spodobało bo została umieszczona w tekście. No i ta osoba się obraziła... Hmm...Nemesis pisze:Żeby potem nie było płaczu i fochów zbędnych
Nie wiem o co robicie taką afere - przecież nic się nie stało. Forum jest po to żeby wymieniać poglądy, nie ma tutaj wojen fanbojów (wg. Was to ja jestem jedynym takim ale nikomu nie próbuje wmówić, że Xbox jest cudowny.. pff) i nie ma czego uspokajać - więc NIE PRZESADZAJCIE. Bądźcie takie miłe i pomińcie tą offtopową część postu, nie odpowiadajcie na nią... -_-"
Na temat: niżej zamieszczam linka do filmiku pokazywanego na E3 (Mass Efect). Widać troche więcej, jest i gameplay.. no i ten screen pokazywany z gameplaya to chyba zdecydowanie najgorsza część. (Oglądam i oglądam, nie nudzi mi się... ta gra ponimo swojego FPS charakteru jest skazana na sukces jako RPG

http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 364_0.html
No w nienajgorszej rozdzielczości. Gdzieś miałem jeszcze plik o połowe mniejszy ale niestety nie mogę znaleźć.