Lubię avatary związane z komputerami i softem, teraz przyszedł czas na błąd składni, poza tym fajnie wygląda napis pod pięścią

Moderator: Moderatorzy
rotflAbabeb pisze:Z panem kapitanem Kirkiem się już żegnamy, a tymczasem powitajmy L'a wyjawiającego swoją niezwykłą tajemnicę.![]()
dobre Ty moja perełko, myszko, muzo i pszczółko... już sobie idę stąd... taaak! dla Ciebie wszystko... ...po moim trupieLenneth pisze:Gags, słonko ty moje i kwiatuszku najseksowniejszy! A nie mógłbyś tak iść się chwalić na jakieś inne forum? I najlepiej - już potem tutaj nie wracać? :*
ooo jak miło... nie posłodzę sobie jutro kawy, to to jakoś zniosę...Sephiria pisze:Gags - ja mam jeszcze sporo słodziutkich artów z Yuną, by obrzydzić ci jutrzejszy obiad
ona jest taka 'kochana'.. zawsze wie co 'lubię' najbardziej ^^ jakie to urocze ^^ ooo dziękuję Wam - najdroższe samiczki!Sephiria pisze:This message is sponsored by yours friendly - Lenny
mi też to się kojarzy z moim 'ulubionym' przedmiotem...Gveir pisze:Mi się skojarzył z wykładami z gramatyki angielskiej
Gags - z inspiracji Lenneth, zmieniam ava z crying Yunie na TO.Gagarin pisze:ona jest taka 'kochana'.. zawsze wie co 'lubię' najbardziej ^^ jakie to urocze ^^ ooo dziękuję Wam - najdroższe samiczki!![]()
![]()
zastanawiam się teraz, która najpierw z Was mam zgwałcić z radości.... ^^ teraz jestem naprawdę szczęśliwy! nigdy nie wiedziałem, że takie zwykłe rzeczy mogą mi przynieść tyle radości i zadowolenia! ta Yuna jest taka śliczna i słodka, jak takie małe i niewinne dziewczątko.. jakie to sweet *___* ooo dziekuję jeszcze raz! naprawdę, nie trzeba było się dla mnie tak poświęcaćSephiria pisze:Gags - z inspiracji Lenneth, zmieniam ava z crying Yunie na TO.
jestem jeszcze bardziej wzruszony ^_^ nawet zrobie :*Sephiria pisze:Specjalnie dla ciebie :D
nie martw się, Tobie też sie w jakiś niezwykle uroczy sposób odwdzięczę ^_^Lenneth pisze:Nie wciągaj mnie w to. >.< Ja Cię tylko o parę dobrych glanów prosiłam, o nic więcej.... _^_