musiałbyś wyprać mi mózg xPGrzybek Z Octu pisze:WSZĘDZIE!Piter pisze:raczej wszdzie w podpisach też ;pGagarin pisze:ale ten skrypt jest zakazany tylko na SB czy wszędzie?
Nawet w Twoich myślach
Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Mam pytanie jak zrobić aby : Odpalić kopie zapasową (kopia zapasowa jest legalna , pirat nie
) , GameSharka i Swap Magica ? Mi tu chodzi w jakiej kolejnosci jezeli chce odpalić przez GameSharka jakiegos cheata (wiem wiem SM ma cheaty , ale nie ma do tych nowszych gier) . Oczywiscie wszystko jest supa legalne i nie posiadam zadnych piratów.

Najlepsiejsze życzenia dla wszystkich z okazji Dnia Chemika! Dużo sacharozy, najlepiej po reakcji Maillarda, wesołego miareczkowania, pierwiastków o liczbach atomowych 47 i 79, a Gveirowi jeszcze trochę produktu fermentacji przeprowadzanej przez Saccharomyces cerevisiae, coby mógł wypić zdrowie wszystkich chemików na świecie.
Zdrówko!
Zdrówko!

BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Skoro dziś dzień chemika, autentyk z wczoraj - wczoraj w Albercie mieliśmy okazję zobaczyć ciekawy wafelek z serii "schudniesz kompulsywnie zażerając się tą płytą wiórową". Uwagę Isi przykuł napis "Fruktoza zamiast cukru"...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats