FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Jacek pisze:czy opłaca się Aeonowi dać Hastegę :?:
Proste, ze się opłaca. Ale po co Hastegę? Haste starczy.
frunek

Post autor: frunek »

Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale cos mi wypadlo i musialem wyjsc z domu. Tak pokonalem dwokrotnie Ixiona i pieciokrotnie Yujibo. :cry:
kocji

Post autor: kocji »

Witam. Ja mam takie pytanie: jakie sa dokladne wspolrzedne Salvage Shipa, Submerge Ruins, SS Winno oraz SS Likki? Szukalem w tych miejscach co sa podane na stronie krypty ale nic z tego. Z gory dzieki.
Chojak

Post autor: Chojak »

Może mi ktoś wymienić wszystkie potwory z grupy BEAST bo chciałbym sobie wymaksować postacie a nie wiem które potwory musze złapać z góry dzięki za pomoc.
frunek

Post autor: frunek »

Ale kleska ja poprostu pokonalem tylko cztery razy Yujibo i wyszlem z jaskini poprostu caly czas szlem prosto za uciekinierem a on w pewnym momecie skreca w zaulek zdaje sie przy czwartym razie.Ale czy to nie odkrycie to bedzie chyba najlepszy sposob na nabicie "DARK MATER". Cztery walki i znow powrot na koniec jaskini. to moglo by wypalic. No nic dzieki za pomoc. ;)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

frunek pisze:Ale kleska ja poprostu pokonalem tylko cztery razy Yujibo i wyszlem z jaskini poprostu caly czas szlem prosto za uciekinierem a on w pewnym momecie skreca w zaulek zdaje sie przy czwartym razie.Ale czy to nie odkrycie to bedzie chyba najlepszy sposob na nabicie "DARK MATER". Cztery walki i znow powrot na koniec jaskini. to moglo by wypalic. No nic dzieki za pomoc. ;)
Nie wiem jak wygląda zdobywanie DM w wersji PAL,ale na MA można w miare łatwo,zdobyć pokonując,najsłabszego bossa.
dzidek78

Post autor: dzidek78 »

HOUSTON MAMY PROBLEM szukam miecza dla Aurona.Napisaliscie ze jest on wbity kolo Cavern of...[nad skarpa z prawej strony ekranu]Posiadam Rusty Sword,Mars Crest,Mars Sigil.Przerylem cale to miejsce ale nie widze tam zadnego miecza[a moze to jest wlasnie Rusty Sword?]Polecialem na Djose Highroad i wsadzilem Rusty Sword i niestety nie otrzymalem Masamune Napiszcie prosze o co tu chodzi!
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Musisz podejść do ściany i użyć Celestial Mirror
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
dzidek78

Post autor: dzidek78 »

gdzie do sciany?
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Post autor: Leo88 »

"Rusty Sword --> Masamune

Zamiany tej można dokonać na Mushrom Rock. Poleć Airshipem na teren oznaczony na liście "Djose Highroad". Znajdziesz się na plaży, na której wcześniej rozegrał się dramat operacji Mi'ihen. Jeśli pójdziesz na południowy zachód spotkasz człowieka przy skrzyniach. Po nich można wejść na konstrukcję, po której można przejść do kolejnej lokacji, idąc w dół. Znajdziesz się na Mushrom Road. Jedno z odgałęzień prowadzących na północ doprowadzi cię do "windy". Podniesie cię ona na występ skalny, na którym stoi posąg. Wsadź Rusty Sword do posągu a dostaniesz Masamune. "

musisz mieć Celestial Mirror, i po prostu chyba podejść do tego posągu i wcisnąć " X " :D
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
VegettoSSJ2

Post autor: VegettoSSJ2 »

a co z tą zerwaną drogą w omega ruins jak ja przejsc??
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Sprawdź parę stron wcześniej. Pytał się już ktoś ostatnio o to :wink: powodzenia
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

VegettoSSJ2 pisze:a co z tą zerwaną drogą w omega ruins jak ja przejsc??
Musisz aktywowac dwa glypthy [glypth] ( chyba tak sie to odmienia ),na niższych poziomach ruin,wtedy sie pojawi łącznik zerwanej drogi.
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

sorry mam pytanie kto jest lepszym bramkarzem miyu czy jumal :?: :?: kto ma wiecej (niewiem jak sie pisze)catchu(keczu) :?: :?:
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

karollo pisze:sorry mam pytanie kto jest lepszym bramkarzem miyu czy jumal :?: :?: kto ma wiecej (niewiem jak sie pisze)catchu(keczu) :?: :?:

Ja w swoim Teamie mam Jumala i na prawde się dobrze sprawuje, u mnie obronił prawie wszystkie bramki, nie narzekam na tago bramkarza, wydaje mi się ze jest on jak na razie najlepszy, na prawde polecam Jumal'a 8) Pozdro for All
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”