Co obecnie szkoli się w polskich szkołach...

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Darios2 pisze:Dzisiaj u mnie w szkole dziewczyna brutalnie pobiła inną dziewczynę na zlecenie jeszcze innej .
Nie ma nic bardziej śmiesznego i zajmującego niż dwie bijące sie dziewczyny...hehehe :smile: :P

U mnie raczej z takimi sytuacjami sie nie spotykam ale kiedy ktoś z męskiego towarzystwa zajdzie drugiemu za skóre.....oj wtedy są jatki :twisted:
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Pamiętam na treningu raz się dwie kobiety pobiły - poszło o suszarkę :P

Teraz te kobiety robią się strasznie brutalne, świat schodzi na psy nie ma co.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Dante pisze:Teraz te kobiety robią się strasznie brutalne
...i wulgarne!
Dzisiaj w na ścianie mej "przepięknej" szkoły odnalazłem iście kunsztowną wypowiedź skierowaną do odbiorczyń płci żeńskiej. Pozwolicie że przytoczę. Nie za bardzo pamiętam jak wyglądał oryginał ale formę zachowałem :)

"Dziewczyny z (IIa załóżmy) to jeb***e su***!"

A pod spodem odpowiedź urażonych adresatek:

Za te su*** masz w pi*** ku***o!"

Ale mieliśmy ubaw z chłopakami hehehe :lol:
Powiem tylko że chodze do liceum...
Darios

Post autor: Darios »

= się kilka miesięcy pobytu w poprawczaku, czy może już za pobicie i podżeganie do czynów karanych w przypadku młodocianych też karzą odsiadką?
Nie wiem, ale ta dziewczyna wyleci ze szkoły, juz nie raz miała przerąbane.
Teraz te kobiety robią się strasznie brutalne, świat schodzi na psy nie ma co.
Opisze mniejwięcej jak to wyglądało (naocznym świeadkiem nie byłem ale koleżanka opowiadała pani na niemieckim.)

Po dzwonku w "palarni" po za szkołą siedziała sobie "ofiara" z koleżankami. Paliły sobie oczywiście papierosy a tu przychodzi "sprawca". Ofiara mówi:
- "Nie będe się z tobą bić, nawet się nie będe bronić..." (czuła się źle od samego rana)
- CO #%^$%$! CO @%$$^$... itd... -_-'
Tu zaczęła ją kopać, ofiara się przwróciła, ta ją wzieła za włosy i waliła głową o ścianę bloku. Krew się lała, koleżanki ofiary musiały DOSŁOWNIE zanieść ją do szkoły. Przyjechała karetka póxniej policja i... Wiadomo co.
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Uuuuu to musiało boleć walenie o ściane bloku, ciekawe jak to wytrzymała a jeszcze się źle czuła pewnie zemdlała po pierwszym ciosie. Przynajmniej ,,oprawca'' sie nie bał kogoś skaleczyć, szkoda że ja takiej odwagi nie mam :? ( oczywiście nikogo bym nie walił o ścianę bo to jest przesada).
White SeeD

Post autor: White SeeD »

I podobno płeć słaba. Phi -_-
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Hey Darios ta ofiara to oczywiście dziewczyna była co?
Darios

Tak, to była dziewczyna.
pewnie zemdlała po pierwszym ciosie.
Zemdlała przy wejściu do szkoły.
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Dzisiaj na TVN w UWAGA będą mówli o pobiciu dziewczyny w szkole nie pamiętam miejscowości ale jakaś wieś, że dziewczyna weszła do szkoły cała w krwi. Eeee Darios ja nic nie mówie ale chyba to pokarzą dzisiaj w telewizji albo coś baaardzo podobnego.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

No patrz, twoja koleżanka będzie sławna.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Darios

miejscowości ale jakaś wieś
Świebodzice? O_o? To raczej nie wieś a miasteczko :D
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

A leciało? Bo nie zdążyłem :D
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

ja bym sie chciała podzielić wrażeniami z testów kompetencji klas 6 podstawówki ...u mojej siostry w klasie większość nie potrafiła podać ile osie symetrii ma romb, a połowa nie wiedziała czym owe osie są :shock:

pozostawiam bez komentazra ...bo ja juz sama nie wiem czego w tych szkołach uczą .... :?
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Ireth pisze:pozostawiam bez komentazra ...bo ja juz sama nie wiem czego w tych szkołach uczą ....
Moge Ci powiedzieć:

Lekcja 1: Palenie marihuany-teoria i praktyka (ćwiczenia w terenie)

Lekcja 2: Napisz rozprawke na temat: "Browar, wino czy pół litra". Uzasadnij swój wybór.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ireth pisze:u mojej siostry w klasie większość nie potrafiła podać ile osie symetrii ma romb, a połowa nie wiedziała czym owe osie są
heh dobre to u mnie w klasie takich głąbów nie ma (sorry za wyrażenie) u mnie wszyscy wiedzieli co to są osie symetrii i ile ich ma romb a ten test sama dzisiaj widziałam i pisałam i nie mam o nim zdania taki jak wszystkie inne
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”