FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Auron co ktores uderzenie zadaje 9999 wiec chyba nie da sie bardziej go podpakowac bez sfery ktorej nie mam:) A jak ty go pokonales i ile HP mieli twoi wojownicy
?
[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 20:31 ]
Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie w Remain temple mozna scigac sie chocobo? Jest tam tylko babka, z ktora walcze aeonami i za nia sa zamkniete drzwi

[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 20:31 ]
Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie w Remain temple mozna scigac sie chocobo? Jest tam tylko babka, z ktora walcze aeonami i za nia sa zamkniete drzwi

Ostatnio zmieniony wt 23 maja, 2006 19:45 przez ksips, łącznie zmieniany 1 raz.
ksips pisze:Nie umiem pokonać głowy Sina. Atakuje go aeonami z overdivem i mu sie laduje pasek i koniec. Probowalem takze normalnie atakowac i ten sam skutek. Jak atakowac by nie wzrastal pasek?
dżizes krajst, człowieku czytaj uważnie opisy, jak mu sie naładuje troszke pasek over to zbij trigerem
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime
zaczolem grac w blitzball od ligi, teraz zorientowalem sie ze trzeba zaczac od turnieju potem liga i znowu turniej.
czy mam teraz zrobic reset team data? czy jak zresetuje to strace nabite levele graczy?
czy mam teraz zrobic reset team data? czy jak zresetuje to strace nabite levele graczy?
kurdeczegos nie kapuje zeby zdobyc overdraivy wakki i sigila to moge grac w obojetnie jakiej kolejnosci ligi i turniej?? czy musze sie trzymac schematu turniej potem liga, turniej i znowu liga?
no wyświetlam menu blizza i ciagle pokazuje mi te same nagrody w ktorych nie ma overdrivow ani sigila
tzn ze nie musze sie trzymac szablonu turniej, liga, truniej, liga...???
tzn ze nie musze sie trzymac szablonu turniej, liga, truniej, liga...???
Jeżeli pokazuje Ci te same nagrody cały czas, to oznacza,że zapisałeś grę po ich wylosowaniu- jeżeli wchodziłbyś do menu blitza i losował za każdym razem, to nagrody by się różniły. Musisz więc przejść tę kolejkę i następnym razem uważniej zapisywać gręKopek pisze:o wyświetlam menu blizza i ciagle pokazuje mi te same nagrody w ktorych nie ma overdrivow ani sigila

Musisz, bo inaczej bardzo utrudnisz sobie zycie.Kopek pisze:tzn ze nie musze sie trzymac szablonu turniej, liga, truniej, liga...???
jak nie bede zapisywal gry miedzy meczami to beda nagrody losowe? bo ja po kazdym meczu robilem save