FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

ZaX17 pisze:Nie mam w swojej ekipie Yuffi i raczej nie specjalnie mi na niej zależy. Chyba i bez tego da sie przejść całą gre prawda ?
Zgadza się :)
ZaX17 pisze:Kiedy docieram do Wutai nie moge nic zrobić a do Gold Sourcer niewiem jak dopłynąć...w końcu wczesniej docierałem tam kolejką linową. Mógłby mi ktoś pomuc bo stoje juz na tym cały dzień pływajac w tą i spowrotem. Z góry dzięki
W Wutai nic nie zrobisz, bo nie masz Yuffie. No wlaśnie musisz się dostać tą kolejką linową z North Corel do Gold Saucer. Wyląduj ma plaży niedalego GS i podejdz na piechote do Corel - a stamtad kolejką do GS ;) Tu masz mape: http://www.k-ff.com/Final7/Obrazy/mapa_swiata_ff7.png
ZaX17

Post autor: ZaX17 »

Wielkie dzięki kwazi, wreszcie ruszylem sie z miejsca. Jakby co to będę pisał...POZDRO !!! :)

[ Dodano: Nie 22 Paź, 2006 11:24 ]
Heh mam kolejny problem. Tyle że nie chodzi juz o przejście gry a o samą gre. Doszedłem do Ancient Temple. Walcze własnie z takim śmiesznym smokiem. Pokonuje go i gra sie wyłącza. Czy ktoś wie ocb ??
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Ja się domyślam o co może chodzić :p

Piracka wersja :)

[i jeśli ją masz to lepiej się tu nie przyznawaj ;) ]

Pozdrowionka
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Tatsuo

Post autor: Tatsuo »

Wyłącza się przed czy po podliczeniu statystyk? Jeśli po, to zrób reinstall (mi pomogło), jeśli zaś przed, to nie mam zielonego pojęcia... (może też reinstall???)
Awatar użytkownika
IzzY
Cactuar
Cactuar

Post autor: IzzY »

Jeśli to nie pirat, to jeszcze może być problem wieku płyty i rys. Oddaj do polerowania, ale swoją drogą - od tego jest inny dział.
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Everelyn

Post autor: Everelyn »

Ohayoo :D mam kolejne pytanko bo wczesniej juz pisalam...mam znowu troche głupi problem ale nieumie przejść kamieni w Temple Ancient za każdym razem kiedy wejde do pierwszego kamienia Cloud mi klęka i ten moment zawala wszystko i nieumie zdarzyć dojść do kolejnego kamienia prosze pomocy, nawet prubowałam zacząć od drugiego kamienia ale dzieje sie to samo.... :sad: z góry dzięki
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Cloud zawsze klęka... Jak to zrobi pod 1 kamieniem - od razu trzymaj "prawo" i biegnij - powinnaś idealnie zdążyć pod następny ;) i tak po kolei...
Everelyn

Post autor: Everelyn »

Arigatoooo...teraz ide sie męczyć cos czuje ze te kamienie mnie nielubia ^_^

[ Dodano: Sob 28 Paź, 2006 15:05 ]
Haha witam ponownie chyba bede tu stalym klientem ^_^ po wczorajszym uporaniu sie z kamieniami mam problem...znowu :/ no coz czytalam juz na forum ze wiekszosc ludzisk ktorzy byli w Bone Village nieumieli wejsc na drabinke ja mam ten sam problem...mecze sie juz z jakies dobre pol godziny i nic...wie ktos moze jak mniejwiecej obrucic sie do drabinki zeby wejsc?? prosze...o pomoc...wiem ze macie mnie juz dosyc :( pozdrowka

Dobram cofam pytanko weszlam na drabinke ^_^ to jest tak zawsze jak napisze na forum z prosba to po chwili mi sie udaje ^_^ Sorki za problemoo
mtai

Post autor: mtai »

Pomocy! Zaciąłem się na mapie świata po tym jak Youffie ukradła mi materie. Nie wiem którędy iść. Pomocy!! :oops: :oops:
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Musisz udać się na północ tego kontynentu - do Wutai. Aby tam dojść, musisz na mapie świata przejść przez mosty linowe... Przejdź przez 1 , zejdź z gór i idąc kawałek "kanionem" pomownie wejdz na góre i przekrocz kolejny most. Stamtąd tylko kawałem do Wutai.

EDIT:
Dokładny opis Questu: http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=21#Yuffie
mtai

Pytanie:jak zejść z gór???????? :P :P :P
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

mtai pisze:Pytanie:jak zejść z gór???????? :P :P :P
Sturlaj się!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

A tak poważnie - po zboczu... -__-' geez... człowieku - pobiegaj troche po okolicy i zobacz co da sie zrobić i którędy przejść... Mam Ci screen'a wstawić?
mtai

dobry pomysł

[ Dodano: Nie 29 Paź, 2006 14:16 ]
Sorki za zawracanie głowy
Głupota nie boli
Dagger_Til

Post autor: Dagger_Til »

Mam problem. Gram w FFVII na PSX (wcześniej grałam na PCta. PSX wymiata :) ). Jestem na drugiej płycie w Forgotten City z Bugenhagenkiem. Ten z pomocą wcześniej zdobytego klucza robi to co ma do zrobienia po czym każe wchodzić do tego strumienia wody. No to robię co każe. No i tu pojawia się problem. Otóż po chwili Bugenhagen mówi "This was just a screen to project an image", "Look! Look at the image projected on the screen of water!". Obraz pojawia się na chwilę tylko po by zniknąć. Po czym nie da się już zrobić żadnego ruchu, nie pojawia się żaden dialog, nie można nawet włączyć menu, tylko co jakis czas słychać ino "brzęczyk"...

Wie kto o co może chodzić?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Pirat czy orginał? BTW - mogłaś napisać w "Pomocy Technicznej"...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”