Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Wymigałam się od ankiety, bo badane były numery podzielne przez 5Sephiria pisze:A ankieta będzie o tym,

W sumie - nie wiem, co by z tego miało wyniknąć.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Dobijają mnie te reklamy na stronach, że jestem już 99999999999999999 gościem i mam kliknąć. I co wchodzę każdego dnia to jest cały czas. MOŻE TO PRAWDA JEST EJ....
Heheehe. Oglądaliście może film "Being John Malkovich"
Polskie tłumaczenie tytułu nawet jest zgodne z prawdą. A film jest dziwny ale fajny, ciekawie się dzieje szczególnie jak John wchodzi sam w siebie
. Bardzo dobry i niekomercyjny aktor.

Heheehe. Oglądaliście może film "Being John Malkovich"

A jak masz FireFox'a to zainstaluj plugin Adblock - jest skuteczny, sam z siebie usuwa 90% reklam, a jak jakaś wyskoczy, to klikasz na takiej zakładce co się na niej pojawia 'Adblock' i już reklam z tego serwera nie ma :] I tak pozbyłem się 99.9% reklam :]
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Słyszeliście o tym 

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Ja uważam tak samo. Nie lubię co prawda Di Caprio, ale Trunksa też nie to pasują do siebie, heh. A Hugh jako Goku to moim zdaniem strzałeczka w dziesiąteczkę. Zawsze się zastanawiałem jak rozwiążą scenę przemiany w Super Sajana though...Gveir pisze:Szczerze - gdyby miał taką obsadę to bym było ciekawie

Bankowo jeden z najdroższych filmów w historii, co do tego nie ma wątpliwości. A jakby powstał, to po prostu dla samej obsady bym obejrzał na 100%. A jakby go jeszcze uczynili mrocznym i nie takim dziecinnym, to hooo, nawet hit by mógł wyjść 

We are the outstretched fingers,
- Nienormalny_PS2
- Malboro
It`s like that.
Gadałem właśnie na G z koleżanką i zeszliśmy na temat jazdy samochodem. Ona nie jeździ w pasach, bo - jak to większości - jej nie wygodnie. Przypomniał mi się od razu kolega który też jeździ bez a żeby było weselej to jego dziewczyna (wraz z całą swoją rodziną) też bez pasów. Dla mnie to jest głupie
. Zadałem kiedyś temu kolesiowi pytanie:
- A jeśli kiedyś będziesz miał wypadek i się pokaleczysz to co
- ... Nie wiem... Dalej bym bez pasów jeździł.
- A jak będziesz miał paraliż to co pomyślisz
- "Hehehe, nie no co ty" ...

Gadałem właśnie na G z koleżanką i zeszliśmy na temat jazdy samochodem. Ona nie jeździ w pasach, bo - jak to większości - jej nie wygodnie. Przypomniał mi się od razu kolega który też jeździ bez a żeby było weselej to jego dziewczyna (wraz z całą swoją rodziną) też bez pasów. Dla mnie to jest głupie

- A jeśli kiedyś będziesz miał wypadek i się pokaleczysz to co

- ... Nie wiem... Dalej bym bez pasów jeździł.
- A jak będziesz miał paraliż to co pomyślisz

- "Hehehe, nie no co ty" ...

Heh, to jest wlasnie mentalnosc Polakow... Z reszta ja tez jezdze bez pasow czasami
. Zakladam pasy wtedy, gdy jade gdzies daleko, po za swoimi rejonami mazowieckiego (chociaz to normalne), bo tak to w miescie czy poza to roznie bywa z pasami
. A czasami wkurzaja mnie babole przy kierownicach, gdy z 3 minuty czeka a przed soba miala jakies 400m samochody, zeby skrecic w prawo (normalnie wstrzymuje ruch. Nie wiem, co ona robi, moze sie maluje przy lustrze czy biusty poprawia, z reszta kij wie co) to mnie po prostu bierze cos... Nie wiem, co za pajac daje prawo jazdy niektorym babom.

... thug life ...