Boni pisze:No i może przy jakimś ataku jej spadły.... heh.
Kod: Zaznacz cały
Od momentu , jak leży nieprzytomna w kościele do chwili, kiedy znajduje ją Cloud rękawiczki powinny by na swoim miejscu, bo przecież Tifa dopiero wtedy odzyskuje świadomoś

Moderator: Moderatorzy
Boni pisze:No i może przy jakimś ataku jej spadły.... heh.
Od momentu , jak leży nieprzytomna w kościele do chwili, kiedy znajduje ją Cloud rękawiczki powinny by na swoim miejscu, bo przecież Tifa dopiero wtedy odzyskuje świadomoś
Raczej nie - miecz wchodzi w ziemię niemal pionowo i wyglada to nienaturalnie :] Oglądając film po raz szósty może się jednak człowiek pomylic - te przywidzenia i szukanie dziury w całym :DPreacher pisze:przyjrzałem się tej scenie i wydaje mi się że widać że on się odchyla tzn "idze" po ziemi na prawą strone Kadaja kiedy ten klęka
Nawet za Clouda, którego mozna dotknąć, nie zapłaciłabym takich pieniędzy :D
To pewnie czysty biznes - żaden fan by się tego nie pozbywałMyr pisze:bluznierstwo, ja bym w zyciu tego nie sprzedal n
Oferta dla frajerów. Ciekawe po co ten gościu to sprowadzał, jeżeli chce sprzedać. Albo dostał to taniej (czyli każdy może) albo to nie to o czym pisze.Olek pisze:A dla tych co naprawde gardzą divxami polecam wersje kolekcjonerką, limited![]()
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65304258
jacyś chętni? :D :D
Bahamut z AC za bardzo nie przypominał tego oryginalnego - najwyzej bardzo przerobionego tego z FFX. Klasyczny Bahamut (czyt : FF8, FF7) bardziej by pasował, ale nie było źle ;) (kto by sie w takich momentach patrzył na summona :D )
Hai.Faris pisze: Boni, skróć linka, tzn użyj znacznika URL, bo stronę niepotrzebnie rozciąga
a to to już na trailerach widać byłoDante pisze: A wiec się nie wbija
[quote="Faris"]Bahamut z AC za bardzo nie przypominał tego oryginalnego - najwyzej bardzo przerobionego tego z FFX. Klasyczny Bahamut (czyt : FF8, FF7) bardziej by pasował, ale nie było źle ;) (kto by sie w takich momentach patrzył na summona :D )[/quote]
W takim razie obejrzę tę scenę po raz setny i mam nadzieję,że wreszcie się nie dopatrzę tego wbijaniaDante pisze:A wiec się nie wbija n
kiedy Kadaj przemawia do dzieci
Rufus