Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Buehehhe napewno nie ja.Ale dobra ja kończę nara all.
Toori

Post autor: Toori »

Takiej reakcji się nie spodziewałem, no ale trudno :P
Toori

Aha..... ja też Squall, Zell i Rinoa chociaż czasami ich wymieniam na Selphie i Irviego.
Harry Strife

Selphie jest do bani.Limit ma słaby, tylko parę czarów jest lepszzych.A Irvine..jakoś mi się nie podoba.Nie lubię nim grać.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Kończcie off top, bo posypią się bany.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Selphie jest do bani.Limit ma słaby, tylko parę czarów jest lepszzych.
Ach tak? A The End?
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Ach tak? A The End?
Dość żadko występuje (przynajmniej na początku).
Harry Strife

White SeeD pisze:
Selphie jest do bani.Limit ma słaby, tylko parę czarów jest lepszzych.
Ach tak? A The End?
No toż mówię, że tylko PARĘ ma czarów lepszych.
White SeeD

Post autor: White SeeD »

No to skoro te kilka czarów jest "lepszych" (Full- Cure, Capture, The End są czasem niezastąpione), czemu piszesz że jej limit jest do bani? Mi osobiście uratował skórę niejeden raz. A The End wcale nie występuje tak rzadko- ważne jest aby drużyna była na 100 levelu, nie miała żadnych negatywnych statusów i jak najwięcej HP. Wtedy The End wcale nie jest taki trudny do przeklikania.
Toori

Rzeczywiście muszę się zgodzić się z ThomPsonem. Osobiście zbyt długo Selphie nie grałem, ale wystarczająco długo żeby wykorzystać jej limit. Niektóre czary się naprawdę przydają, że nie wspomnę już o tych "wyjątkowych" (The End itp.)
Toori

Znowu ja... :P No w każdym razie Red bardzo się w squadzie przydaje (całkiem niezłe limity), a pozatym to w porządku z niego...Człowiek :twisted:
Harry Strife

Toori pisze:Znowu ja... :P No w każdym razie Red bardzo się w squadzie przydaje (całkiem niezłe limity), a pozatym to w porządku z niego...Człowiek :twisted:
No przydaje się w sqadzie, ale myślę, że są inne postacie, które mają lepsze limity.Ale jego są w porządku.Człowiek...nie bede zaczynał off topu.
Toori

A ja nie będę floodował :) Z tym że są postacie z lepszymi limitami absolutnie się zgadzam. Ja osobiście lubię Aeris za jej leczenie i "nieśmiertelność". Bardzo się przydaje i często ratuje życie.
Harry Strife

White SeeD pisze:No to skoro te kilka czarów jest "lepszych" (Full- Cure, Capture, The End są czasem niezastąpione), czemu piszesz że jej limit jest do bani? Mi osobiście uratował skórę niejeden raz. A The End wcale nie występuje tak rzadko- ważne jest aby drużyna była na 100 levelu, nie miała żadnych negatywnych statusów i jak najwięcej HP. Wtedy The End wcale nie jest taki trudny do przeklikania.
Ja jakoś nie lubię uzywać jej limitów.Nawet The End.Wolę sam gościa rozwalić, niż iść na łatwiznę.I ogólnie nie używam jej.
Toori

Używanie The End to wcale nie jest pójście na łatwiznę. Równie dobrze można powiedzieć że użycie Lionhearta Squalla to pójście na łatwiznę - rozwala w zasadzie dowolnego przeciwnika. Taki ma limit, i wydaje mi się że panowie ze Squaresoftu bardzo dobrze wyważyli wszystkie postaci. A co do Selphie to nie będę cię przekonywać - to w końcu twoje zdanie i nie mogę go zmienić (nawet nie chcę:) )
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”