Xenogears...Xenosaga...

Mówi Ci coś Chrono Cross, Chrono Trigger? Wszystko o klasyce SE

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

serious?? ja nigdzie tego znalazlam nawet na rpgamer na forum sie zastanawiali jaki bedzie podtytul..no ale zobaczy sie :)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

No logiczne bylo, jakie podtytuly beda wogole, tylko gorzej w jakiej kolejnosci ^^:
Wiekszosc spodziewala sie, ze nastepne bedzie "Also sprach Zaratustra", gdyz Namco dosc wczesnie zarejestrowalo ten tytul, ale skad ostatnio wlasnie o tym wyplynela ta informacja... No i wtedy domysly, ze IV bedzie Also Spach Zaratustra, a V bedzie The Antichrist. A co z VI??? Who knows...
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

antichrist? :D btw ja wogole myslalam ze nie beda tykac 5..a jednak zrobia swoja wersje... dont know what to think about this...

heh wikipedia jak zwykle na czasie XD
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Götzen-Dämmerung
"Zmierzch Bogów" - alles gute :razz: Chociaż nie to byłoby coś w stylu Götterdämmerung. Ale kto wie. Jeszcze mają czas, nic oficjalnego nie zostało podane.
A Epizod IV - "Der Gott ist Tod" - Bóg nie zyje!!! Nitsche rulez.
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

XENOSAGA 2 WYJDZIE W EUROPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

lol..niezle xenogeras nie wydali ani xenosage 1 a 2 wydzadza :lol:

Those who buy the newly-released European version of Tekken 5 will not only be privy to Namco's latest offering in its flagship fighting series, but will also receive a catalogue that promises a European release of Xenosaga Episode II: Jenseits von Gut und Böse. This release will mark the first time that a title in the series has been released in Europe, including the title that the Xenosaga series is loosely based on, Xenogears.

wreszcie zauwazyli europe...choc w sumie co da europekczykom sam epizod 2 :/
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Ta....
/bakabaka
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wlasnie jestem swiezo po scence

Kod: Zaznacz cały

Albedo z Momo w song of nephilim
Albedo jest cute !!!! :* takiego villaina mi bylo trzeba :D kefka strzez sie bo ktos sie smieje lepiej od ciebie :D :D a jakie pikne pazurki ma ^^

swoja droga tak do tej scenki

Kod: Zaznacz cały

motyw z glowa-roxuje :D
w ff na pewno by czegos takiego nie umescili......

[ Dodano: Nie 10 Lip, 2005 23:29 ]
jego quotsy

'SO WEAK! THEY ARE SO WEAK!!! heHEhaHAHAhaHAHAH!!!!! Albedo - Xenosaga

Albedo: 'But we have all the time to expend as we want... like my head you see!!! HeheHAHAhAHahahHEHah!!!!..... what do you think? Ma'Belle Peché....'

Albedo: hehehehe.... hahahahahHAHAHAHEHAEHEHEAHAHAHA!!!!

ja jzu go kocham :lol:
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Poszukam potem moze na necie scenki z JP Ep.2 w ktorej smieje sie jak Indor :D
Hehe odrazu nowy avatarek :D
Ta scenka przeszla niestety mala cenzura, tak samo jak w Ep.2 jedna. Szkoda bo co to za roznica czy ktos uzywa pistoletu czy energy ball'a do... pewnych celow O.o
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Czy ta Xenosaga co wyjdzie w Europie jest silnie związana z jedynką, czy można bez jedynki przejść?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Gokulo pisze:w ktorej smieje sie jak Indor
rotfl... w koncu nie kazdy umie sie tak smiac :lol: :lol: gratulacje dla aktora :)

Gokulo pisze:Hehe odrazu nowy avatarek
ano,z kirchwasser :)

Gokulo pisze:Ta scenka przeszla niestety mala cenzura
heh...heh,dobrze ze w ogole dali..tak jak pisalam w ff na pewno by cos takiego nie moglo sie zdarzyc... :] dlatego wole inne rpg :P

jestem w song of neplilim..chyab zapowiada sie duzo chodzenia...nie pzrepedam za takimi lokacjami...ale coz...juz cathedral ship potrafil grac na nerwach ;) ..ale co zrobic..dungeony sa nierozlaczna czescia rpg...

swoja droga w xenogears dochodiz takze do 'odpowiedniego zblizenia' pomiedzy elly a feiem XD ...w ff takze nigdy czegos takiego nei bylo..buahaha...w ff mamy buzi i koniec..bo dzieci patrza :D

[ Dodano: Pon 11 Lip, 2005 11:40 ]
tez sie o to pytalam,to powiedziano mi ze jednak 1 jest obowiazkowo do pzrejscia bo to stricte kontynuacja...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

To mogli dwójki nie wydawać, tumany, no ale z drugiej strony jak mile zostanie przyjęta, i fanom się spodoba, to może coś ruszy w końcu ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

oj watpie...tu juz ps3 na widoku...pracuja przy X3...o 1 juz pewno zapomnieli :? ...chyba bedziesz musial zdecydowac sie na krok ostateczny, jak ja,jesli bedziesz chcial zagrac...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

"krok ostateczny" <gulp> jak to brzmi złowieszczo :twisted:
Ja postanowiłem, że wpierw przejde wszystkie dobre rpg w wersji Pal a potem jak już nic do stracenia nie będzie to rzecz ostateczna, i zacznie się Xeno XD
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Ep.3 to PS2 z tego co wiem - gdyz nad gra pracuja juz mniej wiecej od czasu Ep.2 wiec konwersja odpada ??

Mi sie wydaje, ze naprawde trzeba zagrac w Ep1 najpierw... Naprawde duzo informacji przechodzi... to jest tak jakby.... hmmmm.... glupie porownanie ale dobra lol ^^; - przeczytac czwarta czesc Harrego Pottera wpierw - pol ksiazki to pewnie wielka zagadka.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:"krok ostateczny" <gulp> jak to brzmi złowieszcz
dla mnie tak bylo,gdyz mam jeden z pierwszych modeli,wiec moze szybko sie sypnac ;)

Boni pisze:wpierw przejde wszystkie dobre rpg w wersji Pal
no,jak Ci starczy kasy :P
...mi do tej pory nie udalo sie zdobyc niekotrych orginalow ktore chcialam miec...

Gokulo pisze:Ep.3 to PS2 z tego co wiem - gdyz nad gra pracuja juz mniej wiecej od czasu Ep.2 wiec konwersja odpada ??
ja piszac o ps3 nie mialam stricte na mysli tego ze robia x3 na ps3..tylko ze po prostu ps3 sie zbliza wiec nie beda sie zajmowac starym dzielem...

Gokulo pisze:Naprawde duzo informacji przechodzi... to jest tak jakby.... hmmmm.... glupie porownanie ale dobra lol ^^; - przeczytac czwarta czesc Harrego Pottera wpierw - pol ksiazki to pewnie wielka zagadka.
jest jeden plus-mozna sie zabawic w sherlocka h. :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne tytuły S-E”