[ Dodano: Wto 30 Sty, 2007 16:53 ]
Sorki jusz daję rgumenty: jest to pierwsza postać z gry kturą autentycznie polubiłem. (A Sephiroth ma u mnie naprawdę przetentego

GGY: To NIE są argumenty.
Moderator: Moderatorzy
stary argumenty szybko! no chyba że chcesz zginąć śmiercią tragiczną z długopisem w oku xDA ja będe oryginalny (chyba, nie czytałem wszystkiego) i wolę Aeris.
No moze i starałsie byc luzak -a le jak na mój gust to on myslal, ze swietnie podrywaKAIN pisze:Irvine - lubię go, bo fajnie mi się grało mając go w drużynie, też zaciekawiła mnie jego historia, do tego jest dość silną postacią z fajnymi limitami, ma fajne bronie, umie nieźle podrywać kobiety, fajny cowboy'ske ubranie ot taki pozytywny luzaczek, który potrafi pomyśleć
dla mnie był pozytywnym luzakiem takim co nie tylko broń i kobiety w głowie (choć na początku na takiego wyglądał)theodolit pisze:starałsie byc luzak
to może nie ale taka scena z Selphie jak była scena rozwalona to wyszło mu dobrze pocieszanie itd.theodolit pisze:pierwsze sceny w pociagu po wcieleniu do druzyny - ni powalaly panienek na kolana
a to nie jego wina jak Squall taki zamulony prawie cały czastheodolit pisze:akcja ze swierszczykami na randce
no widać mi to się podobało tobie nie różne gustatheodolit pisze:co do limitow to mi sie nigdy nie podobalo kupowanie/organizowanie amunicji zeby poszalec
innych też lubię ale tego jakoś bardziej polubiłemtheodolit pisze:wolalem innych bez amunicji
Imo przeszłość Cloud'a była bardziej poruszająca... Chłopak sNico Robin pisze:nia Could'a ale na Zidana. Dlaczego?? Za charakter... był taki niby cwany, ale niedokońca wiedźał kim jest. w dodatku jego przeszłość też nie była barwna ale bardzo ruszająca.
Kod: Zaznacz cały
tracił matkę, jego marzenia legły w gruzach, został przedmiotem eksperymentów biologicznych, utracił własną świadomość, jego osobowość niemal została całkowicie zniszczona...
Kod: Zaznacz cały
odrzucenia całej drużyny i walki samemu (smoki)...
no ale mniejsza , według mnie najzabawniejszą postacią był Vivi , taki ciapowaty chłop był . Podobały mi się wstawki z jego udziałem m.in.Kod: Zaznacz cały
ktoś uwaza ze miał inną przeszłość a naprawde było inaczej ?
. Ale najlepszą imo postacią był Squall . Podobało mi się w nim : miecz , "whatever" ^^ , limity i sposób bycia. Chciałbym aby kiedyś SE stworzyło coś takiego jak FF : Chronoles of Time and Space i była tam pokazana walka między Squallem ,a Cloudem.Kod: Zaznacz cały
jak na koncu gry spotyka się rodzine Viviego