Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Darios

Post autor: Darios »

SPOILER! Wypowiedź Go-Go-Yubari-

Kod: Zaznacz cały

Aeris nie zmartwychwstanie tylko będzie się pojawiać w retrospekcjach czyli wspomnieniach. NIE zmartwychwstanie, nie ma takiej opcji i już.
[/quote]
Garnet pisze:t"]nikt nigdzie nei pisal ze jest oczywiste tylko podaje sie swoje argumenty,tezy

A jednak...

I o to właśnie chodzi Dantemu, szczeże mówiąc mnie też to troche zdenerwowało ale postanowiłem się nie udzielać ^^
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Czepiasz się.

Kod: Zaznacz cały

W dodatku o Aeris mówili przedstawiciele Squere-Enix, że nie zostanie wskrzeszona, więc im zaufać można. I to jest poważny argumenta
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Więc Darios widzisz, że moje słowa nie sa pisane "ot tak sobie". Więc najpierw radzę sprawdzić informacje, a potem rzucać cytatami.
Koniec OT i wracać tamatu.
Darios

Post autor: Darios »

Ja o tym wiedziałem i dlatego właśnie wcześniej się nie czepiałem.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Mam pytanie (jeśli było wcześniej to przepraszam, ale utknąłem na 20 stronie ^^'): Jak w filmie wykorzystają summony :?: Wiecie może coś na ten temat :?: Czy Cloud będzie je normalnie przyzywał podczas walki, czy będą one raczej niezależne :?:
wszogun

Post autor: wszogun »

Dante pisze:Pojawia się pewna postać i już wywody od razu za nią krążą
"to nie Zack bo za wysoki, to nie Seph bo inna fryzura"

Przecież całość ma miejsce trochę czasu po wydarzeniach z gry więc jaką wartość przedstawiają te argumenty?
Z resztą to jużnie jest gra a film wiec pare żeczy może zostać odrobinke zamienione bo moze do filmu odrobine nie pasowac. Tak jak strój Tify. Uważam że w stroju z gry wyglądałaby hmmmm.. niepoważnie?? W każdym badź razie nie tak...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

heh..a przede wszystkim bylyby niepraktyczny :) patrzac na to ze tifa to taka trinity AC...

Erelen_Galakar pisze:Jak w filmie wykorzystają summony n Wiecie może coś na ten temat n Czy Cloud będzie je normalnie przyzywał podczas walki, czy będą one raczej niezależne n
co do summonow sama sie zastanawiam,narazie wiemy ze sa 2 summony-ten Bahamit Sin oraz drugi ktory zostaje przywazny za Bahamutem ale go nie widac...wiec w sumei nei wiaodmo co to za summon < bylo to widoczne w 25minutowym trailerze>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Na pewno KotR... :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ja bym sie nie zdziwila gdyby wiekoszosc panow liczyla na shive ;]
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Garnet pisze:bylo to widoczne w 25minutowym trailerze
Zashlachtujecie mnie zaraz, kiedy odpowiecie, ale...
...szukałam tego trailera i nic... dostępny jest dla przeciętnego zjadacza chleba...? :?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ten trailer...czy raczej rzec by wprowadzenie 25min bylo pokazywane w zeszlym roku tylko na festiwalu w wenecjii i montrealu...o ile dobrze pamietam

http://www.adventchildren.net/ff7ac/mov ... _trans.txt tutaj jakby co jest scenariusz

i jelsi chodiz o drugi summon..

Seeing the turn of events, Kadaj begins to show his anger. And while yelling
at the top of his lungs, he lets fly another light towards the skies.

( what that light does is still as of yet unknown)
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Garnet pisze:tutaj jakby co jest scenariusz
Wolę obejrzeć :P

Dzięki, Garnie :wink:
wszogun

Post autor: wszogun »

Garnet pisze:wszogun napisał/a:
A każdy który wpadł na coś co znalazło sie w filmie bedzie nie do zniesienia(a nie mowiłem, a nie mówiłem??)
to nie wchodz na ten temat to sobei oszcedzisz 'a nei mowilem' ..square samo nas do tego zacheca wypuiszcajac tylko trailery i nieczego nei potwoerdzajac-no ostatnio pokazali w koncu sepha i podali date premiery

Pewnie sie przyje..... przyczepisz :D ale chyba nie zrozumialas o co mi chodziło.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wszogun pisze:Pewnie sie przyje
no dokoncz,dokoncz

wszogun pisze:ale chyba nie zrozumialas o co mi chodziło.
w takim razie oswiec mnie milosciwy panie,bo w koncu juz znasz przyszlosc i wiesz co bedziemy mowic
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ej dzieci, idźcie się bawić na PW.

Ej, a tak btw. to RedXIII będzie w FF7:AC? Bo lubię kotka.... ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”