FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
ty sry znalazlem
[ Dodano: Sob 28 Sty, 2006 14:15 ]
co trzeba na tyh przekletyh wyscigah czokobo zrobic zeby dostac wings of discovery??zebrac wszystkie skrzynki czy co??:D:D
[ Dodano: Pon 30 Sty, 2006 13:24 ]
yo to znowu ja mam problem co trzeba zrobiic zeby muc walczyc na monster arenie z One-Eye ??:D:D
[ Dodano: Sob 28 Sty, 2006 14:15 ]
co trzeba na tyh przekletyh wyscigah czokobo zrobic zeby dostac wings of discovery??zebrac wszystkie skrzynki czy co??:D:D
[ Dodano: Pon 30 Sty, 2006 13:24 ]
yo to znowu ja mam problem co trzeba zrobiic zeby muc walczyc na monster arenie z One-Eye ??:D:D
Musisz złapać po 4 potwory z grupy Eyeball. Tu masz wszystko http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29drasiu pisze:yo to znowu ja mam problem co trzeba zrobiic zeby muc walczyc na monster arenie z One-Eye ??nn
drasiu
Czy ty jesteś ślepy,czy specjalnei nie korzystasz z pomocy na stronie
Przcież nie po to,były piane te wszystkie poradniki ( opisy ),by to samo pisać na forum ponownie
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php
Tu masz wszystko czego ci potrzeba,do przejscia gry itp.
P.S.Jeśli nadal będziesz zadawał bezmyślnie pytania bez sprawdzenia opisów,to ci załatwie ostrzeżenie,a wtedy droga do bana już jest krótka
Czy ty jesteś ślepy,czy specjalnei nie korzystasz z pomocy na stronie

Przcież nie po to,były piane te wszystkie poradniki ( opisy ),by to samo pisać na forum ponownie

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php
Tu masz wszystko czego ci potrzeba,do przejscia gry itp.
P.S.Jeśli nadal będziesz zadawał bezmyślnie pytania bez sprawdzenia opisów,to ci załatwie ostrzeżenie,a wtedy droga do bana już jest krótka

Słuchajcie mam 2 problemy:
1. Nie moge wejść do Kilika Temple(ponownie) bo jakieś dwa typki mnie na schodach powstrzymują
2. Nie mam pojęcia jak zdobyć skarb w Zanarkand
Prosze was o odpowiedź bo nie moge przez to dosstać Animy
! PZDR dla wszystkich użytkowników i twórców [shadow=444444]"KRYPTY..."[/shadow] 
1. Nie moge wejść do Kilika Temple(ponownie) bo jakieś dwa typki mnie na schodach powstrzymują

2. Nie mam pojęcia jak zdobyć skarb w Zanarkand
Prosze was o odpowiedź bo nie moge przez to dosstać Animy

Dzięki za info o Zanarkandzie:) a jeżeli chodzi o Besaid to jestem w momencie posiadania Airshipa i chciałbym dorwać Anime
[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 10:07 ]
Udało mi się rozwiązać problem z Kiliiką(wystarczyło pogadać Miką i mnie w puścili) i mam jeszcze jedno pytanko: czy można z jakieś stronki itp. ściagnąć Hymn Spiry??

[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 10:07 ]
Udało mi się rozwiązać problem z Kiliiką(wystarczyło pogadać Miką i mnie w puścili) i mam jeszcze jedno pytanko: czy można z jakieś stronki itp. ściagnąć Hymn Spiry??
Postanowilem wrócic do męczenie X i okazalo sie że stary save....zniknąl
No to zaczolem męczyć od poprzedniego ( 197 godz. w cholere poszlo
)
Obecnie brakuje mi 7 Ogrów z Calm Lands.
Powiedzcie gdzie je spotykacie najczęsciej.( ha często dobre sobie )
Bo po ponad,2 godzinnym szukaniu przybylo mi...1 sztuka

No to zaczolem męczyć od poprzedniego ( 197 godz. w cholere poszlo

Obecnie brakuje mi 7 Ogrów z Calm Lands.
Powiedzcie gdzie je spotykacie najczęsciej.( ha często dobre sobie )
Bo po ponad,2 godzinnym szukaniu przybylo mi...1 sztuka