no wlasnieMischi pisze:You mean Borley's Haunted Mansion

ano,pozniej juz jakos tak samo zawsze wyglada...a z 1 to makabra byla :D nic nie bylo widacMischi pisze:zwłaszcza lubię to alternatywne z jedynki

Moderator: Moderatorzy
no wlasnieMischi pisze:You mean Borley's Haunted Mansion
ano,pozniej juz jakos tak samo zawsze wyglada...a z 1 to makabra byla :D nic nie bylo widacMischi pisze:zwłaszcza lubię to alternatywne z jedynki
Najwiiększe przerażenie budzi ciasny pokoik, w którym co jakiś czas słychać dalekie pomruki, odgłos pękajacego szkłaMischi pisze:Ja również wolę pomieszczenia zamknięte, zwłaszcza te alternatywne
Za pierwszym razem tak się tej sceny wystraszyłam (dźwięk, jaki mu towarzyszy i czerwonawe światło ) że rzuciłam się do drzwi :D Nie obejrzałam sobie Piramidgłowego, nawet nie wiedziałam, kto tam stoi..po wyjściu juz nie było śladu. Swoją drogą w tym pokoju,k tóry odwiedzamy po tej scenie też nie można znaleźć ukojeniaswoja droga...korytarz z piramidoglowym za kratami..oj,robilo wrazenie:)
Też to pamiętam - najpierw nawet preóbowałem go ustrzelić przez kraty - wiadomo jki był tego rezultatGarnet pisze:swoja droga...korytarz z piramidoglowym za kratami..oj,robilo wrazenie:)
Kod: Zaznacz cały
Zaskoczyło mnie też jak się pojawił na dachu szpitala
no zeby nie powiedziec dosc dawno sie skonczyly^^Harris pisze:zdjecia juz skonczone
dlaczego tak krzyczysz?? my to wiemy:]Harris pisze:Ten film to ZUPEŁNIE INNA HISTORIA! Nie ta co znamy z gier!
bohaterKAHarris pisze:główny bohater również poszukuje córki...
bedzie dahlia ..widocznie zle Ci sie obilo o uszy :]Harris pisze:Ale nie obiło mi sie o uszy nawet, że ma tam być Harry Mason, Dhalia Galespie...
przeciez bedzie...Harris pisze:A wstawienie tam piramidogłowych to juz byłaby przesada...
no nie wiem czy bedzie,jak zrobia sieczke w usa style, to nie bedzie....Harris pisze:TO bedzie psychologiczny horror, z nowa fabuła, osadzony w znanym nam klimacie Silent Hilla 1 i 2
Masz racje... Bohaterka o uroczym imieniu "Rose"Garnet pisze:bohaterKA
Konami sprzedalo licencje... Wszytko w rekach amerykanowGarnet pisze:no nie wiem czy bedzie,jak zrobia sieczke w usa style, to nie bedzie....
^^Harris pisze:To mnie podsumowałaśn
oraz Alessa i oficer GucciHarris pisze:będzie jeszcze policjantka - Cybil Bennet...
tyle ze rezyser jest francuzem:PHarris pisze:Konami sprzedalo licencje... Wszytko w rekach amerykanow
alez ja w to nie watpieHarris pisze:Aaa... Ja wcale nie krzycze... Shocked Źle mnie odbierasz n Wesoły ze mnie chłopczyk n Taki.... Bezbronny n n n n