FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
lasic19

Post autor: lasic19 »

wiem gdzie na Mt. gazet powinien być brat Oaki, bo jak szedłem tamtędy za pierwszym razem, to kupowałem od niego itemy, ale teraz go tam nie ma. A tak prawde mówiąc to już prawie sobie poradziłem z tym problemem bo walczę na MA z takie kolesiem na V.... tylko że gram już 4h i mam już wszystko poza armorem dla Wakki i troszkę mnie to wnerwia ,ale nic się niedzieje przynajmniej nabijam sobie lv.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

lasic19 pisze:wiem gdzie na Mt. gazet powinien być brat Oaki, bo jak szedłem tamtędy za pierwszym razem, to kupowałem od niego itemy, ale teraz go tam nie ma.
Bo, potem go nie ma. O ile mnie pamięć nie myli w solucji jest o tym wspomniane. Nie ma do niego powrotu, bo on jest tam tylko raz i to jak tamtedy idziemy.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Później stoi w Macalanii przy samym wejściu przed zapisem
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
lasic19

ale mowiąc MAcalenia macie na myśli Macalenia forest? bo jeśli tak to nie ma tam ani O'aki ani Watzy (szukałem już wszędzie w tej lokacji). Chyba że chodzi o inne Macalenia.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Macalania Forest zaraz jak wyjdziesz z Thunder Plains to tam stoi Watz
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
lasic19

hahahaha no i wyszło na moje. Okazało się że ci kolesie pojawiają się tam dopiero po wejściu do Sina (albo po odiwedzinach w Highbridge) bo ja szukałem ich tam odrazu po zdobyciu airshipa i żadnego nie było we wskazanym przez Was miejscu.

P.S. Umieśćcie to w opisie (jakaś wzmianka), żeby nie było więcej takich zagubionych jak ja.
SnakeEyes

Post autor: SnakeEyes »

No Witam.. Niechcem was zameczac ale mam pytanko ot tak z ciekawosci. Technike Jecht shota 2... uczymy sie samoczynnie w blitzie tzn. ze po pewnym czasie Tidius sam sie tego nauczy czy trzeba cos zrobic jak z jechtem 1..? Jaki jest warunek dotej techniki, prucz opanowanej pierwszej..? moze ilosc uzytego ?? Wie ktos ?
Maester

Post autor: Maester »

Posiadanie wszystkich Key Techniques Tidusa.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

musisz znac wszystkie 3 Key Techniques Tidusa.JS 2 pojawi sie pozniej jako nagroda w turnieju
SnakeEyes

Post autor: SnakeEyes »

:? tak Myslalem ze jest w tym jakis haczyk. :?
Moze ktos mi powiedziec jakie sa te 3 techniki ? :?:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Pisze jak wybierasz techniki Tidusowi (na dole takim niebieskim kolorem zaznaczone)
adam

Pomocy!!

Post autor: adam »

Witajcie... mozecie mi powiedziec z jakich potworkow wypadaja Purifying Salt... czy tylko z abadona na monster arenie? :( ...

Auron zeby zdobyc 4 overdrive'a musi miec wszystkie sphery.. ale jedna jest w besaid... czy musze pokonac dark aeona zeby ja dostac (wczesniej nie mozna jej bylo przeciez zdobyc :( ) dziekuje za pomoc!
marek

help

Post autor: marek »

jak zdobyc yuna czar auto-life? nie widze go na sphere grid...

T To kup se okulary lub szkła kontaktowe :roll: :lol: :roll: :evil:
Maester

Post autor: Maester »

Purifying Salt*
Usage- damages & magic effect cancelled a single enemy
- 30 for No Encounter in armor
- 3 to teach an aeon Dispel
Steal- Abadon (Monster Arena)
S. Rare- Warrior Monk (Holy Bevelle Temple)
- Fallen Monk (Yevon Dome)
- Hornet (Monster Arena)
Drop- N/A
D. Rare- N/A
Bribe- N/A
* 99 for catching 4 of every dragons
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Gość pisze:jak zdobyc yuna czar auto-life?
Ten czar JEST na Sphere Grid, gdzieś na górze (ja mam Expert Sphere Grid, wiec nie wiem, co na Standardzie). Przyjrzyj się.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”