FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
wiem gdzie na Mt. gazet powinien być brat Oaki, bo jak szedłem tamtędy za pierwszym razem, to kupowałem od niego itemy, ale teraz go tam nie ma. A tak prawde mówiąc to już prawie sobie poradziłem z tym problemem bo walczę na MA z takie kolesiem na V.... tylko że gram już 4h i mam już wszystko poza armorem dla Wakki i troszkę mnie to wnerwia ,ale nic się niedzieje przynajmniej nabijam sobie lv.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Bo, potem go nie ma. O ile mnie pamięć nie myli w solucji jest o tym wspomniane. Nie ma do niego powrotu, bo on jest tam tylko raz i to jak tamtedy idziemy.lasic19 pisze:wiem gdzie na Mt. gazet powinien być brat Oaki, bo jak szedłem tamtędy za pierwszym razem, to kupowałem od niego itemy, ale teraz go tam nie ma.
hahahaha no i wyszło na moje. Okazało się że ci kolesie pojawiają się tam dopiero po wejściu do Sina (albo po odiwedzinach w Highbridge) bo ja szukałem ich tam odrazu po zdobyciu airshipa i żadnego nie było we wskazanym przez Was miejscu.
P.S. Umieśćcie to w opisie (jakaś wzmianka), żeby nie było więcej takich zagubionych jak ja.
P.S. Umieśćcie to w opisie (jakaś wzmianka), żeby nie było więcej takich zagubionych jak ja.
No Witam.. Niechcem was zameczac ale mam pytanko ot tak z ciekawosci. Technike Jecht shota 2... uczymy sie samoczynnie w blitzie tzn. ze po pewnym czasie Tidius sam sie tego nauczy czy trzeba cos zrobic jak z jechtem 1..? Jaki jest warunek dotej techniki, prucz opanowanej pierwszej..? moze ilosc uzytego ?? Wie ktos ?
Pomocy!!
Witajcie... mozecie mi powiedziec z jakich potworkow wypadaja Purifying Salt... czy tylko z abadona na monster arenie?
...
Auron zeby zdobyc 4 overdrive'a musi miec wszystkie sphery.. ale jedna jest w besaid... czy musze pokonac dark aeona zeby ja dostac (wczesniej nie mozna jej bylo przeciez zdobyc
) dziekuje za pomoc!

Auron zeby zdobyc 4 overdrive'a musi miec wszystkie sphery.. ale jedna jest w besaid... czy musze pokonac dark aeona zeby ja dostac (wczesniej nie mozna jej bylo przeciez zdobyc

Purifying Salt*
Usage- damages & magic effect cancelled a single enemy
- 30 for No Encounter in armor
- 3 to teach an aeon Dispel
Steal- Abadon (Monster Arena)
S. Rare- Warrior Monk (Holy Bevelle Temple)
- Fallen Monk (Yevon Dome)
- Hornet (Monster Arena)
Drop- N/A
D. Rare- N/A
Bribe- N/A
* 99 for catching 4 of every dragons
Usage- damages & magic effect cancelled a single enemy
- 30 for No Encounter in armor
- 3 to teach an aeon Dispel
Steal- Abadon (Monster Arena)
S. Rare- Warrior Monk (Holy Bevelle Temple)
- Fallen Monk (Yevon Dome)
- Hornet (Monster Arena)
Drop- N/A
D. Rare- N/A
Bribe- N/A
* 99 for catching 4 of every dragons