Horrory

Wszystko związane z kinem; nowości, dobre filmy, aktorzy.

Moderator: Moderatorzy

Hajpero

Post autor: Hajpero »

Nigdzie nie znajdziesz ze the eye 10 byl parodia filmow eye... lol ogladalem to wiem, to byl poprostu smieszny horror, ktory braciom Pang zdecydowanie nie poszedł:P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Hajpero pisze:Nigdzie nie znajdziesz ze the eye 10 byl parodia filmow eye
ja czytalam recenzje w ktorych bylo pisane ze podczas pracy nad filmem bracia pang swietnie sie bawili i wcale nie mieli zamiaru wydawac jakiegos strasznego horroru pod tym tylulem..zreszta juz 2 nie nalezy odbierac jako horror

z drugiej strony horrory komediowe zle nie sa..heh..nieustraszeni lowcy wampirow ^^ dlatego jesli z gory jest nastawienie na komedie to jest calkiem co innego

nie czepiac mi sie tu n

swoja droga Go Go...Ju Ony tez byly tak zapakowane w tekturowe pudeleczka jak Tale? i czy w menu byly jakies dodatki oprocz filmu,subtitles...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze:swoja droga Go Go...Ju Ony tez byly tak zapakowane w tekturowe pudeleczka jak Tale? i czy w menu byly jakies dodatki oprocz filmu,subtitles...
a) Ani Tale ani Ju-ony nie były w tekturkach.
b) Nie. Ale nie narzekam.
c) Przed chwila reklamowali jakis nowy jap. horror na Cube...
d) Chciałabym obejrzeć ten z telefonem. Że dzwoni telefon, ofiara słyszy swój krzyk i za 3 dni pada rupem :D
Hajpero

Post autor: Hajpero »

moze i sie dobrze bawili, i don't care, ale sam film jest horrorem, bo sa momenty w ktorych myslisz ze cos Ci wyskoczy... a tu zaraz jest cos takiego co wprawia Cie w stan smiechu :D co do dwójki...tam byl tylko 1 smieszny schemat, kiedy wchodzila na ten budyneczek gosciowa w ciazy i skakala, i wchodzila i skakala :D co do Eye 10.... to juz są normalnie KPINY! Bracia Pang z nas DRWIĄ sobie bezczelnie :D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Go-Go-Yubari pisze:Ani Tale ani Ju-ony nie były w tekturkach.
hhmm..ja dostalam tale w normalnym opakowaniu ktore bylo wlozone w tekturke,ale to moze dlatego ze kupowalam na allegro,zanim jeszcze sklep znalam :)

Go-Go-Yubari pisze:Chciałabym obejrzeć ten z telefonem. Że dzwoni telefon, ofiara słyszy swój krzyk i za 3 dni pada rupem
one missed call,poczekaj do sierpnia,maja grac w kinach :)

Hajpero pisze:moze i sie dobrze bawili, i don't care, ale sam film jest horrorem, bo sa momenty w ktorych myslisz ze cos Ci wyskoczy... a tu zaraz jest cos takiego co wprawia Cie w stan smiechu n co do dwójki...tam byl tylko 1 smieszny schemat, kiedy wchodzila na ten budyneczek gosciowa w ciazy i skakala, i wchodzila i skakala n co do Eye 10.... to juz są normalnie KPINY! Bracia Pang z nas DRWIĄ sobie bezczelnie
czyli ogolnie nie polecasz? nawet jako horror ani komedia? :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze: Hajpero napisał/a:
moze i sie dobrze bawili, i don't care, ale sam film jest horrorem, bo sa momenty w ktorych myslisz ze cos Ci wyskoczy... a tu zaraz jest cos takiego co wprawia Cie w stan smiechu n co do dwójki...tam byl tylko 1 smieszny schemat, kiedy wchodzila na ten budyneczek gosciowa w ciazy i skakala, i wchodzila i skakala n co do Eye 10.... to juz są normalnie KPINY! Bracia Pang z nas DRWIĄ sobie bezczelnie
czyli ogolnie nie polecasz? nawet jako horror ani komedia? n
Zabrzmi to podle, ale na Twoim miejscu nie brałabym zbytnio do serca opinii człowieka, który za klasyke komedii uwaza "Głupi i głupszy". To takie moje spostrzeżenie...
O właśnie "One Missed Call"....zapowiada się intrygująco. Bede musiała wybrac pore, żeby było pusto w salce.... Wtedy efekt jest boski. W pustej sali kinowej, z głośnikami i wielkim ekranem, każdy horror trochę nastraszy, a japonski...uhu :>
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ale najgorsze jest to ze tylko czytam sierpien i sierpien i zadnych konkretow :? przy R Point i Audtion podawali date premiery....oby nie spascili tego...

swoja droga 22 lipca Amityville Horror...zobaczymy z czym sie to je....< pewno z niczym XD jak wiekoszsc amerykancow ;) >
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Pewnie stronka znajoma, ale bardzo miło się przegląda - niestety - za podstawę posłużyła wersja amerykańska "Klątwy"
http://www.klatwa.vision.pl/site/index.html
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wczoraj w nocy obejrzalam sobie wreszcie Kairo < nie nekana przez nikogo na gg :P:P> coz..mi sie film podobal...bardziiioo przygnebiajacy...'smierc jest tylko wiecza samotnoscia' ..film porusza popularny w japonii motyw samotnosci,kiedy to mlodzi ludzi zamykaja sie na cale dnie w pokoju i jedynie komp itp sie liczy...mamy tutaj duchy itp wiec jak ktos lubi taka tematyke to polecam...aha,przez caly film niemal jest ciemno itp..ponuro..stwarza kilmat...polecam...

edit
po japonskim ringu 1 i 2 w tym numerze pani domu jest dark water... :D nie ma to jak edukacja pań domu :lol:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:po japonskim ringu 1 i 2 w tym numerze pani domu jest dark water...
Kupiłam sobie jedynkę i mogę polecić - wydanie nieszczególne(film i polskie napisy, próźno szukać bonusów), ale zawsze to klasyk na półce ;) Dwójkę sobie darowałam, bo kiepska i tyle.
Dark water nie widziałam, więc już się zaczynam za panią domu rozglądać (pismo pójdzie na makulaturę - w ogóle mogliby go do płyty nie dodawać :P
Jeśli tendencja się utrzyma, to ja chyba zamówię prenumeratę..
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

GDZiE??!! W jakiej wersji, szybko piszcie! :shock: :shock:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

napisalam gdzie:P ale gdzie indziej przeczytalam ze w przyjaciolce :roll:

anyway info ze w pani domu mam stad http://www.jacky.republika.pl/

a moze przyjaciolka w wydaniu lipcowym a pani domu sierpniowym :D

coz..trzeba sie przejsc poszukac jak komus zalezy,obojetnie czy w tej pani domu czy w przyjaciolce:]

/a wersja ofkoz japonska,amerykanska jeszcze do kin nie weszla/
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

No ale mi chodziło czy to to region 1 czy 2 sam nie wiem XD

A co do tych gazet... dziwne to będzie jak pan będzie kupował pismo dla pań :lol: Ale co tam :twisted:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

< widac ze nigdy nie kupowales dvd z gazeta :lol:>
musi byc region ktory bedzie mozna odtworzyc na europejskim dvd :] sa tez polskie napisy..

....wiec MUSI dzialac :]

/tak wiec dvd ktore sa w sklpeach i w gazetach musza dzialac na Twoim ps2:P/

ech..spoko..jakby do playboya dali Auditiona :lol: to bym zaraz poleciala kupic :wink:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Ja gdybym miał kupywać z playboyem to bym się bał. Heh... :cry:

Garnet pisze:widac ze nigdy nie kupowales dvd z gazeta
Ale za to kiedyś kupiłem gazetę z piosenkami The Queen. <dumny> :]

Garnet pisze: /tak wiec dvd ktore sa w sklpeach i w gazetach musza dzialac na Twoim ps2:P/
8)

Heh, jeśli ktoś z Was, np. Ty Garnet :] Zajdzie do makulatury i znajdzie gazetę z filmem którego nie mam (ringi) to kupcie... Zapłacę z nawiązką. ;)

[ Dodano: Sro 03 Sie, 2005 ]
Yzn. miałem na myśli sklep taki ze starymi gazetami :)
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kino”