To świetny facet (z wyglądu) odpadaGarnet pisze:z druzyny raczej nie...n

Czy ta kobieta summon z twarzą poobną do Shivy nazywa się Ultima? Bo gdzieś tak w informacjach na temat FFXII wyczytałam. Więcej nie chcę wiedzieć

Moderator: Moderatorzy
To świetny facet (z wyglądu) odpadaGarnet pisze:z druzyny raczej nie...n
Dla mnie nie będzie to Final, jak Shiva nie zawita. Takie summony jak ona, Ifrit (on chyba będzie), Leviathan (wiem, że nie było go w FFX), Bahamut. Niech nie zmieniają wszystkiego na siłę :] toż to katastrofa by była.Garnet pisze:..ale po cichu licze na obecnosc shivy....
Zwykle piekna kobieta i zwykle najładniejszy aeon. Patrz: Shiva z FFX.Nienormalny_PS2 pisze:Niech mi ktoś powie prostym językiem.
Jest tam jakiś starszy blondyn(?) ale jaki będzie, dowiemy się w 2006 r.Go Go Yubari pisze:Chciałabym faceta w stylu Aurona do FFXII
Mi tam nie przeszkadza natłok :D Lubię mieć w czym wybieraćGo Go Yubari pisze:Nie za duży natłok, ale nie tez zbyt mały wybór
I tak to się zmieni a jak nie to heh może da się zmienić ;]Faris pisze: Aeony jakieś takie dzikie nazwy mają... ;/
kobieta z klasa.... i wystraczy < takich brakuje w tej grze>Nienormalny_PS2 pisze:Nie rozumiem co wszyscy widzą w tej Shivie.Od początku ma ona duże grono fanów,naprawdę nie wiem co w niej takiego specjalnego.Niech mi ktoś powie prostym językiem.
moze wyjsc jeszcze w tym roku w japonii to japonczyki dadza nam znac :DFaris pisze:ale jaki będzie, dowiemy się w 2006 r.
ale jest tez pzreciez Vayne,nie wiadomo na razie czy bedzie postacia grywalna...fakt to 27 lat ale zawsze cos...brr..ja tam nie cierpie staruchowFaris pisze:Jest tam jakiś starszy blondyn(?)
tak,jak wiekszosc facetow w tym wieku ^^Nienormalny_PS2 pisze:Ale jeśli uważasz,że jest stary to na pewno jary
Ja bym się wcale nie obraziła, gdyby śtrednia wieku się nieco podniosła w FFXII - nastolatki machające mieczami trochę się nudzą, podobnie jak ich miłosne rozterki. Postacie w wieku Vayne'a moga wprowadzić nieco poważniejszy klimat do gry.Auron nie jest stary...To...mężczyzna w średnim wieku n.Ale jeśli uważasz,że jest stary to na pewno jary Twisted Evil (Auron RLZ)
Boni pisze:Penelo może się okazać jakimś może demonem a la King.