FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
-
Maester
Ajk nie wykończy odstway to będą ciągle rzucać jakieś rzeczy na Seymour'a i nas atakować...
Więc lepiej niech ich zabije... Ale zależy czy ReJCiK wcześniej uciekał z walki czy nie i sobie przy okazji nabijał, bo tak to będzie miał trudniej... A poza tym - wszystkie Overdrive'y można sobie wcześniej naładować i o
A nie w czasie walki... Ale to też dobra strategia... Ale bardziej czaso-chłonna i przez to więcej oberwiesz...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
- Go Go Yubari
- Ifrit

a) okraść obstawę
b) wykonczyć obstawę
c) Lulu MUSI umieć Nule
d) przydają się Overdrive'y aeonów i nie tylko.
1) Kiedy Seymour przyzywa Animę, Yuna przyzywa aeona...nowego
2) Shivie się szybko zapełni pasek i może się sama leczyć lodem
3) Po pokonaniu animy aeony mają misję kamikaze, czyli wykonują atak i giną.
4) Seymour wykonuje ataki w odpowiedniej kolejności, szybko ją załapiesz. Lulu rzuca Nul'e, Auron bije i Tidus... to tyle. I niech każdy wykona minimum 1 akcję, bo AP sie opłaca zdobywac.
b) wykonczyć obstawę
c) Lulu MUSI umieć Nule
d) przydają się Overdrive'y aeonów i nie tylko.
1) Kiedy Seymour przyzywa Animę, Yuna przyzywa aeona...nowego
2) Shivie się szybko zapełni pasek i może się sama leczyć lodem
3) Po pokonaniu animy aeony mają misję kamikaze, czyli wykonują atak i giną.
4) Seymour wykonuje ataki w odpowiedniej kolejności, szybko ją załapiesz. Lulu rzuca Nul'e, Auron bije i Tidus... to tyle. I niech każdy wykona minimum 1 akcję, bo AP sie opłaca zdobywac.
-
ReJcIk
-
ReJcIk
-
ReJcIk
-
Gość
-
Maester
- Go Go Yubari
- Ifrit

Rejcik Shiva nie ma Blizzagi, od początku. Trzeba ją tego nauczyc, o ile dobrze pamiętam.
a) Pisałam juz Overdrive'y u wszystkich postaci i aeonów.
b) Podpakowane postacie.
c) A paski OD najlepiej naładować przed walką z Seymourem. Korzystaj z opisu, tam nie ma spoilerów wielkich, a pomoże.
a) Pisałam juz Overdrive'y u wszystkich postaci i aeonów.
b) Podpakowane postacie.
c) A paski OD najlepiej naładować przed walką z Seymourem. Korzystaj z opisu, tam nie ma spoilerów wielkich, a pomoże.
Customize szukaj na dole spisu w menu głównym.Gość pisze:No czesc, to teraz ja mam pytanko: w opisie pisze ze jak do druzyny przylaczy sie Rikku to bede mogl przerabiac ekwipunek, gdzie to sie robi???????
-
ReJcIk
-
Maester
-
hyniowy dziadek
Ja Anime pokonałem tylko i wyłącznie Ixionem. Na starcie go przyzwałem, anima waliła Painem, a ja ciągle atakowałem ciosem fizycznym co jakis czas lecząc sie Thundarą. Nabiłem sobie Overdrive (9999dmg), potem anima walnęła swoim i Ixionowi zostało ok.300HP. Uleczyłem sie Thundarą, znowu ciosy fizyczne i drugiego uderzenia Overdrivem nie przetrwała...
-
ReJcIk
-
ReJcIk
- Go Go Yubari
- Ifrit

Boże człowieku, poczytaj Ty poradnik. Na litość boską. To ile dmg zadaje zalezy od tego ile ma siły, a statystyki sa różne. Ile i czego ma Yuna, ile i czego ma Ixion. Weź się wreszcie zbierz w sobie i zastosuj taktykę. Tyle rad tutaj dostałeś, wyciągnij wnioski. albo zacznij grę od nowa i podpakuj odpowiednio druzynę. Dzizas Krajst.ReJcIk pisze:A zeby osignac atak I XIONEM 9999 To co musze robic bo robilem nim overdriva i walilem za 3,5k boosta musze czy co?? tak samo shiva walnie go z overdriva za 3,5k