[ Dodano: Sro 27 Lip, 2005 ]
I wiedziałęm na wstępie kiedy wciskać. Żeby nie było.

Moderator: Moderatorzy
Nie - można sobie tylko zostawić save przed ich obejrzeniemMaester pisze:Witka, mam pytanko co do Jecht Spheres. Czy jest możliwość ponownego obejrzenia zawartych w nich sekwencji filmowych, np. w Luca Theatre?
Szukasz nie tu, gdzie trzeba - Primer zdobywa się dopiero po scenach na schodach, kiedy ponownie kierujemy drużyną przy Cloister of trials. Po ślubie szukasz Yuny i znajdujesz się w pomieszczeniu prowadzącym do Cloistera - wtedy zjeżdżasz po ruchomych schodach i tam, na mostku przy poręczy jest al bhed primerGość pisze:Dobra mam znow porblem czyli all czesc 22 wiem ze jest w Bavelli ale jzu raz go rpzeoczylem moze ktos napisac w ktorej czesci tej lokacji on ejst dostepny?
Zdarza sięGość pisze:ahh moglem tu napsiac juz 3h wczesniej i 23 minuty oszczedzil bym sobie chodzenie o kilka pixeli i wciasnia x przez calalaa plansze
Ehh podobno zależy po prostu od szczęscia... A zresztą;lasic19 pisze:mam pytnko ile czasu męczyliście się żeby otworzyć wszystkie skrzynki w omega ruins?
To prawda. Bo Tidusowi zadaje baaardzo dużo, a takiej Lulu o wiele mniej (dlatego, że Lu mniej wrogów zwykle zabija)Shimon pisze:Karma zalezy od tego ilu wrogow zabila dana postac