Poczekam sobie, aż w moim Empiku SH3 będzie wreszcie tańsze od SH4Garnet pisze:Ivy polecam szpital z 3 n tam..to po prostu..ech tego sie nei da opisac...zywe sciany-ruszajace sie tetnice! wokol tylko czerwien i czerwien..to trzeba zobaczyc :] o ile fabularnie 3 stoi z tylu to wizualnie jest MIODZIO n < naprawde bylam w szoku:]>
In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>
Moderator: Moderatorzy
Popieram Garnet - szpital i końcowa lokacja w trójce to najlepiej zrobione lokacje w grze. A tak poza tym to panie pielegniarki nie są juz takie miłe w trójce, ale ładnie wyglądając (o wiele lepiej niż w 4) chociaż wg mnie nieco gorzej niż w 2Garnet pisze:Ivy polecam szpital z 3 n tam..to po prostu..ech tego sie nei da opisac...zywe sciany-ruszajace sie tetnice! wokol tylko czerwien i czerwien..to trzeba zobaczyc :] o ile fabularnie 3 stoi z tylu to wizualnie jest MIODZIO n < naprawde bylam w szoku:]>
heh te pojawiajace sie na poczatku struzki kwi a zeby potem przemienic sie w jedna czerwona calosc ^^Mischi pisze:Popieram Garnet - szpital i końcowa lokacja w trójce to najlepiej zrobione lokacje w grze.
i jak z wisielcami?:]
[ Dodano: Czw 28 Lip, 2005 22:38 ]
co do szpitala jeszcze z 3..lokacja z lustrem..o ja
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
To już przeszłość. Właśnie przeszedłem całą gręGarnet pisze:
i jak z wisielcami?:]
No dobra. A teraz trochę mam pytań. Np. mam już zapisane wyniki z gry, ale jak to zaloaduję to tylko to mi się pokjawia. Czyli muszę brać new game, tak czy siak. Ale czy jak drugi raz przejdę, to wyniki moje będą znów na oddzielnej kartce z wynikami?
glamorous vamp
Hm... Albo go nie mam, albo nie wiem jak go włączyć? Gdzież on?Mischi pisze: Przejdź scenariusz Marii lub zdobądź pozostałe zakończenia.
Było tak jak myślałem. O tyle o ile SH1 zaskoczył mnie długością, o tyle SH2 zaskoczył mnie krótkością. Tak się wgrałem w grę, że ten ending tylko mnie pogrążył. Heh, żeby tak to dłużej było ;] A sama gra to miodzio. Heh, właśnie oglądałem sobie te dodatki na drugim DVD. Ten dom we Francji niezły jestMischi pisze: A tak to jak oceniasz grę?
Anyway heh, ostatni boss jest cool, ale jakiś taki słabowity dość
glamorous vamp
heh Boni ma ta wersje co ja,ale za to z 2 dvd :]Mischi pisze:Po wybraniu NEW GAME powinieneś mieć:
tez mialam te pierwsze :]Boni pisze:mam zakończenie In Water.
hehe :]Boni pisze:Ten dom we Francji niezły jest
mozemy tutaj porozmawiac na ten temat ...if U want :]Boni pisze:Kim oni są
w rury? z rury to owszemXDBoni pisze:Garnet, pielęgniarki chyba w SH2 nie walą w rury?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!