Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Go Go Yubari pisze:Już była dyskusja o tym, jak Rikku etc. musiało byc zimno w Mt.Gagazet... khe.
Wracając do tego,to kiedyś czytałem taki artykuł na temat gier RPG,że w przyszłości powinni wprowadzić zmianę ciuchów.Postacie śpią w tym samym i przebywają w tym przez całą grę hieh.A co do Rikku...jeszcze miała lajcik,pomyślcie o Jechcie - nie dość,że walił na gołą klatę - taki chłód z gór nieźle go musiał kosić :D - to jeszcze przecież on był na boso <rotfl>.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Nienormalny_PS2 pisze:Wracając do tego,to kiedyś czytałem taki artykuł na temat gier RPG,że w przyszłości powinni wprowadzić zmianę ciuchów.
Była w FFX2, ale Tobie nie o to chyba chodziło :D

Nienormalny_PS2 pisze:Postacie śpią w tym samym i przebywają w tym przez całą grę
No fakt - dziwnie wygląda postać, kładąca się do łóżka w butach i kurtce, ale z drugiej strony nie marzy mi się widok np Aurona w piżamach XD
Co do Dresspheres - spodobał mi się songstress u Paine - taki a'la Elvis XD
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ivy pisze:nie marzy mi się widok np Aurona w piżamach XD
Taki macho śpi co najwyzej w bokserkach *____* albo i bez *____*
Albo Seymour w samych spodniach od piżamy O.o *____*
Dlatego podoba mi sie FF11.... kompletuje sie różne części garderoby wedle levelu, potrzeb i zasobu gil ^^ Nie ma tej monotonii...
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Go Go Yubari pisze:Albo Seymour w samych spodniach od piżamy
Zadziwiające,wyobrażam go sobie w takiej sytuacji dokładnie tak samo.
Go Go Yubari pisze:Taki macho śpi co najwyzej w bokserkach *____* albo i bez *____*
Mi się kojarzy,ze wychodzi na waleta spod prysznica,wyciera się zakłada bokserki i wali browara w pół mrocznym pokoju z lekką muzyczką... :D.Tidus to pewnie by sobie przed snem pograł na konsoli,Wakka mi się kojarzy w całej pizamie.Lulu to w takiej satynowej czarnej,również całej piżamce,Rikku to w takiej dużej koszuli i majteczkach,Yuna w normalnej podłużnej koszuli nocnej a Kimahri ... Kimahri jak siedzi na fotelu z lekkim snem.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Nienormalny_PS2 pisze:Yuna w normalnej podłużnej koszuli nocnej
Bo kto by tam chciał Yunę podglądać, nie? :P
Nienormalny_PS2 pisze:Mi się kojarzy,ze wychodzi na waleta spod prysznica,wyciera się zakłada bokserki i wali browara w pół mrocznym pokoju z lekką muzyczką...
Jaki macho :lol:
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Faris pisze:Bo kto by tam chciał Yunę podglądać, nie?
Nie,no tylko mi się tak kojarzy.Jest spoko,ale wolę inną kobitkę z tamtej ekipy :D.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Dobra robaczki moje (lol), pamiętajcie, ze forum to nie czat i proszę o długie wypowiedzi, a nie
Faris pisze:Jaki macho Laughing
Dziękuję, to tyle wzgledem modowania.

Co do ubrań to dalej się przyczepiam w stroju Aeris, do mieszanki czerwień-róż. Katastrofa. Skoro już o kolorach mowa, to kiecka (kimono?) Yunie nie jest takie złe. Stonowane kolory i w ogóle. Lulu i Auron podobnie. Wali po oczach strój Seymoura trochę. Zresztą w FFX 3/4 strojów (i nie tylko) bije w oczy -_-'
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Ivy pisze: No fakt - dziwnie wygląda postać, kładąca się do łóżka w butach i kurtce, ale z drugiej strony nie marzy mi się widok np Aurona w piżamach XD
A ja bym chetnie zobaczył Aurona,w kolorowej piżamce i kolorowych kapciach :D :D
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Ludzie w piżamach... A z Yuny już nie róbcie takiej głupoty!! Ja ją tam lubię, chociaż mnie denerwuje czasami... Ta... Auron w piżamie... :lol: Seymour by fajnie wyglądał... A Yuna ma nawet fajne wdzianko... Dlaczego jej tak nie lubicie???? Ale nie - fajnie by było jakby ich w piżamach zrobili...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

To może jeszcze Relm w piżamce w pieski, Celes w koronkowej koszuli i Terra w różowej wyciągniętej piżamie :grin: ?
Też się zastanawiałam, jak one to robią, że nie marzną, i pomyślałam sobie, że:
Terra jest duchem ognia - zawsze ciepło
Celes duchem lodu - zimno jej nie przeszkadza.
Tylko Relm , biedna, marznie :sad: chyba, że sobie namaluje jakieś ciepłe ubranko tym swoim zaczarowanym pędzelkiem :wink:
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Maester

Post autor: Maester »

Strój Seymoura (żeby nie spoilerować ;) )na pewnej uroczystości w Bevelle jest co najmniej dziwny... ;p Nie no, żartuję of course - takie Spirańskie realia... ale śmiesznie on wygląda.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nienormalny_PS2 pisze:Mi się kojarzy,ze wychodzi na waleta spod prysznica,wyciera się zakłada bokserki i wali browara w pół mrocznym pokoju z lekką muzyczką... n
Ten Twój opis mocno odzdziaływuje na moją chorą wyobraźnię :lol:

Mam chyba słabość do takich starszych panów :lol: w FF, bo i Cid z FF7 mi się spodobał - strój niczego sobie, bez udziwnień - tylko bym mu tego peta z sut wyjęła XD

Vincent też miał dobrego krawca - płaszcz w moim ulubionym kolorze, do tego skrojony tak, by dodawać postaci tajemniczości - tylko te spiczaste buty bym trochę zmieniła..
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Popłakałam się ze śmiechu, czytając wątek o piżamach; macie chorą psychikę. :D A zainteresowanych dalszą dyskusją odsyłam do przeróżnych stron z fanartami, na których aż roi się od Aeris w przeźroczystych koszulach nocnych, Auronów w bokserkach i Seymourów w luźnych spodniach. *cough, cough*

A tak z innej beczki: Seymour w swoim ślubnym stroju sucks, w swoich zwykłych szatach zresztą też. No, ale od czego fangirl ma wyobraźnię? *cough, cough*
Go Go pisze:Co do ubrań to dalej się przyczepiam w stroju Aeris, do mieszanki czerwień-róż. Katastrofa.
Czasem, kiedy czuję rano przypływ odwagi i ekshibicjonizmu, praktykuję tę mieszankę w realu. :] *tu Go Go traci wszelką sympatię do Luci* :]

Btw, większość głównych bohaterek Finala ma co najmniej dwa alternatywne wdzianka (Celes, Yuna, Rinoa, Garnet), ale jeśli chodzi o panów, tylko Squall ma się w co przebrać, bo sukienki Clouda raczej nie liczę. To chyba też o czymś świadczy. :]
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Lucrecia pisze:Auronów w bokserkach i Seymourów w luźnych spodniach. *cough, cough*
:P :P :P :P Mów do mnie jeszcze XD Jakby mnie zatrudnili W SE jako chara designera, to by takich nie zbrakło ;) Ale o czym my tu..
Lucrecia pisze:A tak z innej beczki: Seymour w swoim ślubnym stroju sucks, w swoich zwykłych szatach zresztą też. No, ale od czego fangirl ma wyobraźnię? *cough, cough*
Zapomniałaś obok tej wyobraźni wspomnieć o fanartach XD Aż żal;, że taki facet dostał w przydziale jeden z najgorszych strojów w serii
Lucrecia pisze:Btw, większość głównych bohaterek Finala ma co najmniej dwa alternatywne wdzianka (Celes, Yuna, Rinoa, Garnet), ale jeśli chodzi o panów, tylko Squall ma się w co przebrać, bo sukienki Clouda raczej nie liczę. To chyba też o czymś świadczy. :]
Tidusowi przydałaby się lekka odmiana, bo jego kurteczka razi w oczy.. Squall początkowo śmiesznie się prezentował w mundurku Balamb Garden - przykrótki i obcisły, ale uniformowi Seed nie mam już nic do zarzucenia.

A teraz coś z zuopełnie innej beczki: Strój trainera u Paine chociażby przywodzi mi na myśl kieckę Lulu - mozno przekolorowany . ale jednak.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Lucrecia pisze:Btw, większość głównych bohaterek Finala ma co najmniej dwa alternatywne wdzianka (Celes, Yuna, Rinoa, Garnet), ale jeśli chodzi o panów, tylko Squall ma się w co przebrać, bo sukienki Clouda raczej nie liczę. To chyba też o czymś świadczy. :]
Nie zapominajmy o Cecilu ;) A co do mundurków to jeszcze Zell takowy miał :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”