Mam takie pytanie. Jaki jest najłatwiejszy sposób na pokonanie bossa Sanctuary Keeper?? POniewaz on ciagle daje sobie curage i wiecznie ma maksymalnąilość HP
Musisz mieć zniesiony Break Dmg Limit u postaci - to właściwość broni. Musisz dodać te umiejętność do broni za pomocą Dark Matter, albo zdobyć już ekwipunek od razu z tą opcją (Celestiale ją mają, ale jeszcze Dark Aeony czasem wyrzucają po sobie świetne przedmioty)
mam pytanko... gdzie konkretnie jest zapiska w jezyku al bhed xv? wiem ze w macalmania ale w opisie jest napisane ze kolo save point a nie moge sie dopatrzec tej karteczki... moze mi ktos podac jakies namiary albo cos... dokladniej... blaggam
witam
mam pytanko w jaki sposob mozna osiagnac hp postaci kolo 30 tys (wiem ze chodzi o jakie break hp limit - tylko co to jest i skod to wziasc?)
no a teraz wlacze z tymi blyskawicami na celestiala dla lulu (no to juz jest porazak zeby chociaz 100 bylo to jeszcze ale 200- paranoja. no a potem jeszcze celestial dla wakki i bedzie kaplet i mozna grac dalej :D
no dzieki tylko mam pytanko czy wy te 30000 hp to zdobywacie zbierajac te wszystki hp sphery z siatki bo przeciez jedna tak daje tylko 200 hp no to ile tego potrzeba ja gram juz 80 h i np wakka mam dopiero troche ponad 8000 hp. jak wy to robicie ze macie tak duzo hp ??
lasic19 pisze:no dzieki tylko mam pytanko czy wy te 30000 hp to zdobywacie zbierajac te wszystki hp sphery z siatki bo przeciez jedna tak daje tylko 200 hp no to ile tego potrzeba ja gram juz 80 h i np wakka mam dopiero troche ponad 8000 hp. jak wy to robicie ze macie tak duzo hp ??
a) interpunkcja! powinni za jej brak banować >.<
b) Mozesz dodawać do zbroi +30% HP
Chyba nie... Trochę mi się zapomniało z FFX, ale pamiętam, że najlepszymi czarami Lu były Ultima i Flare.. Ale jeśli nie ma na SG to znaczy, że nie można
Mam pytanie zbieram slowniki all Bhed ale przeoczylem 10 czy jest szansa by do niego wroci? czy musze zacac od nowa? troche szkoda by bylo bo jestem przy 19 slowniku
10 slownik znajduje sie w Mushroom Rock Road obok windy jakies...