Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
mundurki są fajne :D Szkoda właśnie, że u nas nie ma takich ładnych. Nasza klasa chce pójść do dyrektora, zrobic taką akcję, żeby były mundurki, bo tak to każdy będzie równy, nikt nie będzie się wyśmiewać, że ktoś wygląda tak a ten tak, tylko wszyscy jednakowo, ale nie wiem czy się to opłaca jak za 2 lata opuścimy szkolne mury...
A wracając do tematu:
VII - Sephiroth, Aeris (chociaż nie lubię różowego
), Vincent ( :D ), Cloud, VIII- Rinoa, Squall, Irvine,
IX- Eiko, Zidane, Vivi, Kuja ( :D ), Freya,
X - Tidus, Yuna, Rikku, Auron
X-2 - Yuna, Paine, Rikku (original, bo już zapomniałam jak się nazywają te kostiumy i jak wyglądają...)
A wracając do tematu:
VII - Sephiroth, Aeris (chociaż nie lubię różowego
IX- Eiko, Zidane, Vivi, Kuja ( :D ), Freya,
X - Tidus, Yuna, Rikku, Auron
X-2 - Yuna, Paine, Rikku (original, bo już zapomniałam jak się nazywają te kostiumy i jak wyglądają...)
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
Czy czasami nie chodzi Ci o Dresspheres? Mi te stroje z FFX-2 się strasznie opatrzyły - ciekawe dlaczego :DKermi pisze:original, bo już zapomniałam jak się nazywają te kostiumy
Zauważyłam, że Paine nosi bardzo podobny strój do tych, jakie noszą artyści tańczący w paradzie Edei z ff8 - trzeba się przypatrzeć
Kiedy to było..
Ja w VIII grałam ze 2 lata temu ostatnio... Nie pamiętamj już tego wszystkiego dokładnie, ale to te co tak skakały z tymi tamburynami (chyba tak to się nazywa...)?? To moim zdaniem nie podobne... I tak - chodzi o Dresspheres. Fajny jest ten co one się zamieniają
Kod: Zaznacz cały
w Moggle'a albo Cactuara (ale to zależy od tego, która się zamienia, bo każda ma inną maskotkę :D ) "A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
Nie wiem, czy zaliczyłabym to do spoilera, ale jeśli tak... Chodziło Ci o Mascot na pewno 
Dresspheres są czasami (nawet często) kiczowate. Ludzie, kto dał takie zestawienie kolorów... Na przykład taki Blue Mage ( u Rikku się najbardziej rzuca w oczy)...
Dlatego najlepsze są Jobs z FF5 - jeden przypomina owcę, drugi człowieka w piżamach, ale takie profesje, jak white mage, summoner(z rogiem
)black mage, monk pozostały klasyczne
.
Tak, o nich chodzi. Jeśli Tobie nie przypominają - trudno... Tu nie chodzi o całkowite podobieństwo - podobnie zbudowane stroje.Kermi pisze:ale to te co tak skakały z tymi tamburynami (chyba tak to się nazywa...)??
Dresspheres są czasami (nawet często) kiczowate. Ludzie, kto dał takie zestawienie kolorów... Na przykład taki Blue Mage ( u Rikku się najbardziej rzuca w oczy)...
Dlatego najlepsze są Jobs z FF5 - jeden przypomina owcę, drugi człowieka w piżamach, ale takie profesje, jak white mage, summoner(z rogiem
Nie, że te w ff5 były szczególnie piękne, po prostu klasyczne, więc nie zrozum mnie źle.Kermi pisze:Być może dlatego, ze nie grałam w FF5 czy inne takie co mozna było wybierać profesje...
No a Dressphery są trochę tandetne, no niektóre przemiany
Paine fajnie się (nie) cieszy z wygranej walki w stroju Mascota. Trzaska łbem o podłogę :D (nie swoim)
Paine to w ogóle ma fajny charakterek!!! :D Ona zawsze gra taką obojętną, z niczego się nie cieszy i wszystko traktuje z dystansem. Jest zupełnym przeciwieństwem Rikku - onna znowu ciągle się śmieje, kokietuje i w ogóle... Paine jest zamknięta w sobie - i to mi się w niej podoba, bo przypomina mi... mnie...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
- Go Go Yubari
- Ifrit

A mi się tam podoba
Głupio tylko wyglądał jak a tak to meow... ^^
Kod: Zaznacz cały
bral ślub z Yuną,"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO