FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
dzuljet

Post autor: dzuljet »

amle pytankio... przeszlam juz jedne motyle w Macalaniia Woods podczas pierwszego przemarszu mam przed soba jeszcze czesc 2 - czy jesli podlece tam airshipem to by skompletowac Celesiam Wepon musze przechodzic ta pierwsza jeszcze raz??

czy juz tylko ta 1..

dzuljet :roll:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

ja przeszedłem obydwa przez airshipem i tak nic nie dostałem gdy już miałem statek, znaczy to, że musisz jeszcze raz przechodzić... chyba.

anyway ja już nie dam rady przechodzić, a Kimahri to cienias to mi to tam wisi. ;)

[ Dodano: Czw 21 Lip, 2005 ]
Krakers ?_?
glamorous vamp
dzuljet

Post autor: dzuljet »

anyway ja już nie dam rady przechodzić, a Kimahri to cienias to mi to tam wisi. ;)

cienias nie cienias - spróbuje jak z wakacji wróce - tym bardziej ze pierwsze motylki w sumie mnie sprawily mi jakiegos strasznego problemu - wystarczylo zapamietac gdzie sa( mapki nie mialam) - a wszyscy narzekaja.

moze te 2 sa trudniejsze...

dzuljet ;)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Te drugie to chyba łatwiejsze nawet tylko musisz znać na pamięć trasę ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gość

Dropy...

Post autor: Gość »

Mam pytanko,otoz czy jest jakias opcja do broni,albo co trzeba zrobic zeby potwory tylko rzadsze dropy mialy(dark matter...)?
SnakeEyes

Post autor: SnakeEyes »

Jak juz pewnie kazdy (prawie) wie zeby sie cofnac do niektorych swiatyn aby :wink: zdobyc Anime, trzeba pokonac Dark Aeona. Otuz mam pytanie czy wiecie ile miej wiecej trzeba by bylo zaplacic Yojimbo za zabicie Dark Shivy ??
tuzek

Post autor: tuzek »

Ja po prostu polegalem na szczęściu płaciłem niewielkie ilości kasy, jak zrobił to dobrze, a jak nie to load. Ale itak nigdy nielubiałem tego aeona wolałem sobie potrenować i rozwalić te dark aeony .
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

tuzek pisze:Ale itak nigdy nielubiałem tego aeona wolałem sobie potrenować i rozwalić te dark aeony .
Tak, ale trenowanie to kilkadziesiąt godzin, a nie każdemu chce się tyle grać. Warto pozabijać Mimic w Omega Ruins (skrzynka towarzysząca jaszczurce -> uzyc na niej STEAL, nigdy mug). Daje to 50.000 gil. Tak więc na Yojimbo mozna uzbierać. Zawsze lepiej mu zapłacić za duzo, jak za mało w starciu z Dark Aeonami. No i Sam Yojimbo musi miec odpowiedni poziom HP etc.
SnakeEyes

Post autor: SnakeEyes »

Mam kolejny problem :smile: ... Wiem wiem wy lubicie jak was zameczam.. :grin: , ale do rzeczy, otuz nie moge a wrecz nieczaje tego jak sie nauczyc tego powalonego "Jacht Shota" :?: wiem ze to bylo juz walkowane, ale itak nie moglem znalesc odpowiedzi wiec moze ktos laskawie mi wytlumaczy oco tam chodzi :? . Wiem gdzie sie to uczy, wiem ze trzeba przyciskac tak jak jest podane, ale problem w tym ze niemam pojecia kiedy to sie wciska, po treningu Tidius zaczyna odbijac a ja niewiem kiedy sie to wciska, wkoncu on mi wyskakuje w gore i spada na glebe. Wescie mi wytlumaczcie bo juz mnie szlak trafia :x
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Wciskacz strzałkę + X gdy na ekranie pojawią się słowa Jechta. Gdy pojawią się one na górze to strzałka w górę+X, jeśli na dole to strzałka w dół+X, etc. :)
Rabi

Post autor: Rabi »

Ogolnie mam takie pytanko, jak mam zdobyc megalixiry? Nie moge nigdzie znalezc nic o tym od kogo mozna to ukrasc czy kto to dropuje.Dzieki z gory
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Jak tak dawałam i nic... Dopiero później podczas pokazu też naciskałam i mi zrobił ;)

[ Dodano: Pon 25 Lip, 2005 12:58 ]
Bribe... Na Krypcie jest :/
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gość

Post autor: Gość »

1.Skad wziasc dark matter,w duzej ilosci?
2.Po ile potworow kazdego gatunku trzeba zlapac do monster areny?Po 10?Na stronie pisze:
"- Sleep Sprout - za złapanie min. 5 stworów z grupy Fungus (Healin Spring x99)"
Czyli wystarczy piec roznych w ilosci 1x wystarczy?Tak to zrozumialem :/
Po zlapaniu WSZYSTKICH (niektore po 10x,niektore po 1x)nie mam wszystkich Boss'ow :(
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ad.1 Monster Arena
Ad.2 po trzy
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Ad.1 Monster Arena
I jeszcze można dodać, że czasem dostaje się po jakimś bossie z MA, albo dostaje się 99 po Ultima Buster.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”