Teraz to już wszystko jasne. Prawdopodobnie nie zauważyłem że mogę dać kamienie aby się tego nauczyć.
Pewnie zmylilo mnie to że od początku gry Dagger miała już wezwania tylko nie miałem MP aby ich używać.
Moderator: Moderatorzy
Na innej stronie gostek w opisie przejścia napisał, że przed pierwszym bossem (w Evil Forest) trenował tak długo, aż zebrał tyle mp rzeby mieć Shivę... czego to ludzie nie wymyśląMeetos pisze:Pewnie zmylilo mnie to że od początku gry Dagger miała już wezwania tylko nie miałem MP aby ich używać.
Ja na pierwszym dysku miałem Garnet Odina, Ifrita, Shivę, Atomosa. Trenowałem w Ice Cavern. Flany dawały mało, napracowałem się, ale robiłem to temu, że nie miałem cd2,3,4 i po prostu chciałem obaczyć eidolony wcześniej i tylko mogłem to zrobić właśnie na początku cd1. Dobrym miejscem jeszcze są Crawlery występujące w Gargant Roo jak Tot nam mówi o transporcie do Alexandrii.hyniowy dziadek pisze: Na innej stronie gostek w opisie przejścia napisał, że przed pierwszym bossem (w Evil Forest) trenował tak długo, aż zebrał tyle mp rzeby mieć Shivę... czego to ludzie nie wymyślą