No Wiec tak widze ze choc raz moge ja posluzyc rada
Otuz jesli chodzi o owe Chocobosy to sprawa sie umnie tak przestawiala od poczatku trenerka "kurczakow" znajduje sie dokladnie nad (albo na polnoc jak kto woli) agencja Al Bread. Nietrudno ja zauwazyc gdyz jako jedyna siedzi wlasnie na owym zwierzaku, wystarczy tylko podejsc, zagadac i wybrac bodajze pierwsza odpowiedz "
Let Me Ride One
" lub jesli chce sie poscigac to zagadac o trening. Dostaniemy Chocoboka bez przeszkod.
Natomiast w puzniejszym etapie gdy ma sie juz Airshipa trenerka zmienia lokalizacje umnie byla troszke ponizej (na poludnie) od Agencji Al Bread.
Oczywiscie opisywalem jak bylo w moim przypadku bo niewiem jak inni mieli ale z tego co sie orientuje to od poczatku zawsze jest na polnoc od agencji. POwodzenia (szczegolnie z 4 treningiem

)
[ Dodano: Czw 21 Lip, 2005 09:44 ]
A wracajac do mojej sprawy chialbym podziekowac za poprzednie rady co do skarbow w swiatyniach, wczoraj udalo mi sie zaliczyc ten w zanarkin..
No zostaly mi jeszcze Maclana, Besaid i Kilika.
Niechcem byc natret ale mozecie po powiedziec oco chodzi w owych pozostalych swiatyniach, jak zdobyc tamtejsze skarby. Sory za marudzenie i dzieki z gory.