Moderator: Moderatorzy
Od czasu do czasu kupuję, bo przeważnie są tam zespoły, które mnie nie bardzo interesują... No, ale ostatnio było właśnie SOAD i Gorillaz (extra zespół :D ) to wzięłam... fajny był numer z Placebo. Chyba z paździa 2004 :D Znowu musze to powiedzieć - KOCHAM PLACEBO!!! :DCloud'er pisze:Kermi, czytasz Taraz Rock ? . Też to kupuję n
When??? Where???? Qrde nie zasne dziś w nocy :D To pewne czy tylko ploty (mam nadzieje ze nie) Więcej szczegółów bym prosił!!!!. Ponoć jak ostatnio byli w Polsce to ich jajami obrzucali....Kermi pisze:Tak, z tego co czytałam SOAD ma przyjechac.
Ja mam tylko "Train of Thoughts" czy jakoś tak, ale kumpel ma całą dyskografie i musze się kiedyś po to przejść! Dream zagra jakoś w październiku w Poznaniu. Jak dla mnie to troche daleko ale chętnie bym sobie pojechał!Nienormalny_PS2 pisze:Cloud'er napisał/a:
jakie masz albumy i koncerty DVD Dreamów ??
Ja dopiero zacząłem się w to bawić,także świeży jestem .Mam narazie tylko Octavarium i kilka kawałków z innego np. "Pull me under" , "Another day".But reinforcement will come.... .
Octavarium mój ojciec kupił jakiś tydzień temu. Z pozostałych to mam Train Of Thought, Falling Into Infinity, Live at Budokan i Six Degrees Of Inner Turbulence. Z koncertów: Live at Budokan i Metropolis 2000: Scenes From New York.Nienormalny_PS2 pisze:Ja dopiero zacząłem się w to bawić,także świeży jestem .Mam narazie tylko Octavarium i kilka kawałków z innego np. "Pull me under" , "Another day".But reinforcement will come.... .
A ja mam blisko i nie pojadę. Ano dlatego, że nie jestem aż takim fanem by jeździć na koncerty. Moi rodzice byli gdzieś w marcu w klubie Kuźnia w Bydgoszczy na koncercie RPWL, ale to wyjątek (potwierdzający regułęJaco pisze:Ja mam tylko "Train of Thoughts" czy jakoś tak, ale kumpel ma całą dyskografie i musze się kiedyś po to przejść! Dream zagra jakoś w październiku w Poznaniu. Jak dla mnie to troche daleko ale chętnie bym sobie pojechał!
A widziałaś najnowszy teledysk Gorillaz ?Kermi pisze:ostatnio było właśnie SOAD i Gorillaz (extra zespół ) to wzięłam
Ogólnie rzecz biorąc - fajnie się patrzy na przebierańcówGarnet pisze:ale fajnie latem sie patrzy na tych truuu
No, widziałam...Cloud'er pisze:A widziałaś najnowszy teledysk Gorillaz ?Kermi pisze:ostatnio było właśnie SOAD i Gorillaz (extra zespół ) to wzięłam
polecam dobre goth electro :D mwahahaha :] to jest dopiero beat:P :]Nienormalny_PS2 pisze:.Od pierwszej piosenki poprzez inne słucham tego ciągle i nie mogę przestać,nawet odstawiłem częściowo mój główny temat muzyczny,czyli trance,techno i temu podobne
widzialam to jjuzIvy pisze:Ogólnie rzecz biorąc - fajnie się patrzy na przebierańców![]()
Nie wiem skąd ten link, ale ja chcę jeszcze !!!
a jakie warunki musza byc spelnione aby plyta byla mroczna? ..ciekawi mnie to...Kermi pisze:Fajna... taka mroczna...