Gotyk & Metal

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Chciałbym rzec,że zawsze wierzyłem w metal ( co do gotyku to nei wiem czy coś słyszałem z tego ) jak i w inne rodzaje muzy.Podoba mi się bardzo wiele rodzajów muzyki.Ale ostatnio dostałem napadu na Dream Theater.Od pierwszej piosenki poprzez inne słucham tego ciągle i nie mogę przestać,nawet odstawiłem częściowo mój główny temat muzyczny,czyli trance,techno i temu podobne :D.DT robi świetną muzę a człowiek który mi ją pokazał niech wie : Masz u mnie piwk(ilka :?: :D )o :>.
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

jakie masz albumy i koncerty DVD Dreamów ??
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Cloud'er pisze:jakie masz albumy i koncerty DVD Dreamów ??
Ja dopiero zacząłem się w to bawić,także świeży jestem :D.Mam narazie tylko Octavarium i kilka kawałków z innego np. "Pull me under" , "Another day".But reinforcement will come.... :twisted: .
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Cloud'er pisze:Kermi, czytasz Taraz Rock ? . Też to kupuję n
Od czasu do czasu kupuję, bo przeważnie są tam zespoły, które mnie nie bardzo interesują... No, ale ostatnio było właśnie SOAD i Gorillaz (extra zespół :D ) to wzięłam... fajny był numer z Placebo. Chyba z paździa 2004 :D Znowu musze to powiedzieć - KOCHAM PLACEBO!!! :D
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Kermi pisze:Tak, z tego co czytałam SOAD ma przyjechac.
When??? Where???? Qrde nie zasne dziś w nocy :D To pewne czy tylko ploty (mam nadzieje ze nie) Więcej szczegółów bym prosił!!!!. Ponoć jak ostatnio byli w Polsce to ich jajami obrzucali....
Nienormalny_PS2 pisze:Cloud'er napisał/a:
jakie masz albumy i koncerty DVD Dreamów ??

Ja dopiero zacząłem się w to bawić,także świeży jestem .Mam narazie tylko Octavarium i kilka kawałków z innego np. "Pull me under" , "Another day".But reinforcement will come.... .
Ja mam tylko "Train of Thoughts" czy jakoś tak, ale kumpel ma całą dyskografie i musze się kiedyś po to przejść! Dream zagra jakoś w październiku w Poznaniu. Jak dla mnie to troche daleko ale chętnie bym sobie pojechał!
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

Nienormalny_PS2 pisze:Ja dopiero zacząłem się w to bawić,także świeży jestem .Mam narazie tylko Octavarium i kilka kawałków z innego np. "Pull me under" , "Another day".But reinforcement will come.... .
Octavarium mój ojciec kupił jakiś tydzień temu. Z pozostałych to mam Train Of Thought, Falling Into Infinity, Live at Budokan i Six Degrees Of Inner Turbulence. Z koncertów: Live at Budokan i Metropolis 2000: Scenes From New York.
Jaco pisze:Ja mam tylko "Train of Thoughts" czy jakoś tak, ale kumpel ma całą dyskografie i musze się kiedyś po to przejść! Dream zagra jakoś w październiku w Poznaniu. Jak dla mnie to troche daleko ale chętnie bym sobie pojechał!
A ja mam blisko i nie pojadę. Ano dlatego, że nie jestem aż takim fanem by jeździć na koncerty. Moi rodzice byli gdzieś w marcu w klubie Kuźnia w Bydgoszczy na koncercie RPWL, ale to wyjątek (potwierdzający regułę :) ).
Kermi pisze:ostatnio było właśnie SOAD i Gorillaz (extra zespół ) to wzięłam
A widziałaś najnowszy teledysk Gorillaz ?
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:ale fajnie latem sie patrzy na tych truuu
Ogólnie rzecz biorąc - fajnie się patrzy na przebierańców XD
Nie wiem skąd ten link, ale ja chcę jeszcze !!!
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Cloud'er pisze:
Kermi pisze:ostatnio było właśnie SOAD i Gorillaz (extra zespół ) to wzięłam
A widziałaś najnowszy teledysk Gorillaz ?
No, widziałam... ;) Extra jest... A ta koordynacja ruchów Murdoca... :lol: Super teledysio... Mam ich new płytkę. Fajna... taka mroczna... :D

Jaco - poszukam dzisiaj w tej gazetce, może coś napisali... "aerals... in the sky..." - uwielbiam tą pioseneczkę... 8)
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

ech...a ja sie jeszcze nie pochwalilam ze mam darmowa wejsciowke na castle party 8) 8) :wink: ..nie ma to jak miec znajomosci :]

Nienormalny_PS2 pisze:.Od pierwszej piosenki poprzez inne słucham tego ciągle i nie mogę przestać,nawet odstawiłem częściowo mój główny temat muzyczny,czyli trance,techno i temu podobne
polecam dobre goth electro :D mwahahaha :] to jest dopiero beat:P :]

Ivy pisze:Ogólnie rzecz biorąc - fajnie się patrzy na przebierańców XD
Nie wiem skąd ten link, ale ja chcę jeszcze !!!
widzialam to jjuz XD qrna w domu na ulubionych:P mam troche tego.. < #$%^#&*$ :] glupi net>

Kermi pisze:Fajna... taka mroczna...
a jakie warunki musza byc spelnione aby plyta byla mroczna? ..ciekawi mnie to...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

No taka mroczna muza... hmmm... jakby to wytłumaczyć... Ma smutniejsze teksty, a muza też jest taka "mroczniejsza". To dlatego, ze tą płytę robiła w całości Noodle (tzn. pisała teksty) i o... Wszędzie jest tak napisane, a ja to potwierdzam ( z ta mrocznością).
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Kermi pisze:No taka mroczna muza... hmmm... jakby to wytłumaczyć... Ma smutniejsze teksty, a muza też jest taka "mroczniejsza".
Lejesz wodę - zauważ to ;)

Trochę głupie ocenianie jest "mroczności" jakiejś płyty. Samo moje poprzednie zdanie dziwnie brzmi :lol:
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Bo nie umiem tłumaczyć Faris... Ja zawsze rozumuję coś po swojemu, czego nie potrafię wytłumaczyć... tak już mam... A jakie było Twoje ostatnie zdanie Faris?? Można określic jakąś płytą mroczniejszą... To tak jakbym nie mogła określić jakiejś osoby, ze jest zabawna czy właśnie - mroczna... A po czym się ocenia? Charakterze osoby, ubiorze... Tak samo się ocenia płytę moim zdaniem...
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
kanzer
Kupo!
Kupo!

Post autor: kanzer »

Garnet, JAK ŚMIESZ mieć darmową wejściówkę na CP :evil: :D fajnie, że się pochwaliłaś, teraz będziesz miała mnie na głowie XD
Gorillaz mroczne? Hm...... nie słyszałem nowej płyty, ale coś nie chce mi się wierzyć. :P
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

To uwierz Kanzer :P Ma naparwdę inne piosenki, są bardziej smętne i mroczne... A słyszałeś "feel good inc"?? Extra kawałek, ale jedyny taki trochę "żywszy" z tej płyty...
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Hmm jeśli to jest to, o czym myślę, nie nazwałabym tego "mrocznym" nawet w jednym procencie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”