Final Fantasy XI

Dział dla online-owej części FF

Moderator: Moderatorzy

Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Ja mam:
AMD Athlon XP 2000+
starą płytę główną Solteka i 512 SDRAM (133MHz dla niekumatych)
ATI Radeon 9200 128/128 MB
Łącze 320 MBit - bez miesięcznego ogranicznika

I gra działa mi elegancko na medium ustawieniach.

Ile :?: Ile razy można zadawać to pytanie :evil:

Płaci się poprzez program Play Online. Podajesz swoje dane (imię, nazwisko, adres), numer i ważność karty. Po zatwierdzeniu karty trzeba zaznaczyć miesiąc za który płacimy. SE samo pobierze kasę.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
kistan

Post autor: kistan »

Czy znacie jakieś darmowe serwery na których można pograć w FF XI bo mi się nie udało znaleść żadnego, a mam naprawde ogromną ochote pograć??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

kistan pisze:Czy znacie jakieś darmowe serwery na których można pograć w FF XI bo mi się nie udało znaleść żadnego, a mam naprawde ogromną ochote pograć??
Kurde zrozumcie. NIE MA darmowych serwerów. Kupujesz gre w Empiku czy gdziekolwiek i potem MUSISZ płacić za serwer. Inaczej NIE da się grać. Proste i logiczne. AGHR. Wszystko za darmo byscie chcieli. :evil:
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Nie znalazłem emotki wyrażającej mój gniew :evil: Ile razy można ten sam temat wałkować.

Zefcia napisz dużymi literami tam gdzie są opisy FFów, że niema darmowego serwera do FXI. ALbo ja to zrobię tutaj:

[shadow=red][glow=red]Nie ma darmowych serwerów FFXI[/glow][/shadow]
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

Ja kupię FF XI kiedy abonament i sama gra stanieją. Jest chyba garstka polaków, która w tą grę gra.
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Cloud'er pisze:Ja kupię FF XI kiedy abonament i sama gra stanieją. Jest chyba garstka polaków, która w tą grę gra.
Garstka. :lol: No to patrz i czytaj: Polacy w Final Fantasy XI

Abonament nie stanieje. Gra raczej też narazie za bardzo nie stanieje, gdyż SE zapowiedziało nowy dodatek.
Cloud'er

Faktycznie, nieźle was się tam uzbierało. To ile dopiero gra w World of Warcraft !!! Pewnie z pięć razy tyle!! :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Cloud'er pisze:Ja kupię FF XI kiedy abonament i sama gra stanieją.
Gra raczej nie stanieje, bo u nas jest w sprzedaży z oboma dodatkami. Serwer napewno nie stanieje. 40 zł miesięcznie to i tak nie jest fortuna. Na gazety i bzdury się więcej niekiedy wydaje.

Krzysiek2099 pisze:Garstka. Laughing No to patrz i czytaj: Polacy w Final Fantasy XI
Lol.....Cloud naucz się nie wydawać sądów, gdy nie masz o czymś pojęcia. Taka dobra rada na przyszłość.

Cloud'er pisze:Faktycznie, nieźle was się tam uzbierało. To ile dopiero gra w World of Warcraft !!! Pewnie z pięć razy tyle!!
Polaków i tak moim zdaniem jest za duzo. Na Fairy [?] zamierzam grać, tam ponoć dominuja włosi, ale nie chce natłoku polaczków....
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Mamy na LSie grzebaczy. I oto co jeden z nich wygrzebał: podział rynku mmorpg

WoW ma 3x więcej graczy niż FFXI ale i tak nic nie przebija sukcesu serii Lineage.

I jeszcze to: Wygrzebane przez Huckstera - nowy dodatek do FFXI?

Niechce mi się szukać orginalnych stron z tymi infami, dlatego podaje to co już ktoś znalazł.
Cloud'er

Go Go Yubari pisze:40 zł miesięcznie to i tak nie jest fortuna. Na gazety i bzdury się więcej niekiedy wydaje.
40 zł ?? , a nie 60 ?. Zresztą by zapłacić abonament należy mieć odpowiednią kartę kredytową, a to jest największa wada z tego wszystkiego :sad: . I gdybym powiedział ojcu (który daje mi kasę) o tych 40-tu czy 60-ciu złotych tylko za granie w jedną grę, to nic innego bym nie usłyszał tylko tekst w stylu : "poj***ło cię ?!!! :D
Go Go Yubari pisze:Lol.....Cloud naucz się nie wydawać sądów, gdy nie masz o czymś pojęcia. Taka dobra rada na przyszłość.
Czy ja wydaję jakieś sądy :?: . Nie skazuję przecież nikogo na śmierć. Napisałem "Jest chyba garstka polaków", a to chyba nie wymaga komentarza :smile: .
Krzysiek2099 pisze:Mamy na LSie grzebaczy. I oto co jeden z nich wygrzebał: podział rynku mmorpg
Ciekawą statystykę podałeś... Lineage II ??? Co to za gra??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

http://www.lineage2.com/

i koniec tematu lineage.

[ Dodano: Pon 18 Lip, 2005 17:10 ]

Jutro GoGo (najpóźniej pojutrze) pójdzie podbijac Vana'diel :> O ile przezyje proces instalacji, sciągania i rejestracji XD Niah niah...moja elvaanka już na mnie czeka.....mój ssssskarb...... :twisted: Pewnie sama się zabiję mieczem, ale co tam ;)
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

To raczej będzie trudne ale jak dasz rade to daj znać :D
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Krzysiek da się, da, ostatnio opis mojego znajomego z ls-u podczas walki /em sword kick <me> target in ass :)) a po chwili /shout AAAAAAAAA
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jak się dowiedziałam od Erelena o tym ile trwa download to odechciało mi się -_-' Musze jakąś kase na konto wrzucić.... jutro to załatwię.... a potem World Pass i wio :D Mój FF11 leży obok i się nie moge doczekać T_T Po któryms przechodzeniu FFX i po 2óch razach z FFX-2, będzie to miła odmiana T_T
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Inna sprawa Erelen, ze tego typu macra to sa strasznie denerwujace -.-
My tu juz umieramy... ; ; Maintance do 11 przedluzyli. Tlenu, tlenu !!!
Btw. Jakie masz lacze? Ja mam neo i mimo, ze nie pamietalem ile mi sie patche sciagaly jak peirwszy raz gra zlapalem, tak jak ja instalowalem po formacie to w sumie wszystko ladnie i dosc szybko poszlo.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XI - Online”