FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Total Anihilation pewnie o to Ci chodzi.Jak ktoś ma tyle HP co mówisz i protect to na bank przeżyje.TEN atak.Gorzej później z Lance of anthropy :D.Może ta jedna osoba zostać i Seymour ją dobije,bo mało HP zostaje po ataku TA.Naładuj aeony i nimi działaj też,poza tym można zobaczyć kiedy on się szykuje do TA.Wstawiaj wtedy tych co mają najwięcej HP.
-
Rauko-mp
Wiem, że takie pytanie padło na pierwszych stronach topicu, ale nie padła satysfakcjionująca mnie odpowiedź.
Jak osiągnąć to 40000HP??
ODPOWIEDŹ STR6:
Break HP Limit jest jasne, ale o co chodzi z tymi "odpowiednimi modyfikacjami na Sphere Gridzie" ???
Co tam niby mam modyfikować ?? - gram na tym podstawowym nie expert.
Jak osiągnąć to 40000HP??
ODPOWIEDŹ STR6:
Kod: Zaznacz cały
Te 40 k Life możesz mieć, po załatwieniu sobie w ekwipunku Break HP Limit i odpowiednich modyfikacjach na Sphere Gridzie.Co tam niby mam modyfikować ?? - gram na tym podstawowym nie expert.
To znaczy,że można uzyskać około 20 tys HP, jak się dokładnie odblokuje wszystkie nody z HP +200 itd, a dodatkowo te puste miejsca można zapełnić za pomocą Hp spheres - poczytaj na Krypcie,po kim dostajesz te sfery, bo nie pamiętam w tej chwili. Jak już sobie cierpliwie doładujesz HP dzięki tym sferom, mozesz jeszcze uzyć w walce przedmiotów Mana Tonic i Mana Tablet, które podwoja punkty zycia postaciom do końca walki lub dopóki postać nie zginieGość pisze:co chodzi z tymi "odpowiednimi modyfikacjami na Sphere Gridzie" ???
Dodatkowo wymazać wszystkie HP 200 i zastąpić je HP 300.Ivy pisze:To znaczy,że można uzyskać około 20 tys HP, jak się dokładnie odblokuje wszystkie nody z HP +200 itd, a dodatkowo te puste miejsca można zapełnić za pomocą Hp spheres
HP Sphere dostajemy za zabicie Ironclad
FF XII W trakcie katowania
-
Rauko-mp
HP 300 ?? Mówisz poważnie, czy się nabijasz ??TomajS pisze:Dodatkowo wymazać wszystkie HP 200 i zastąpić je HP 300.Ivy pisze:To znaczy,że można uzyskać około 20 tys HP, jak się dokładnie odblokuje wszystkie nody z HP +200 itd, a dodatkowo te puste miejsca można zapełnić za pomocą Hp spheres
HP Sphere dostajemy za zabicie Ironclad
Jeżeli poważnie, to gdzie takie cudo wynaleźć ??
Miałem już kilka HP Sphere'ów i tworzyły pola +200.
Poza tym nic o tym na Krypcie nie znalazłem.
-
Rauko-mp
-
Rauko-mp
-
lasic19
WITAM!
mam problem ze zdobyciem ostatniego stwora do monster arena w calm lands. zlapalem juz: skoll, nebiros, flame flan, shred, anaconduar, ogre, coeurl, malboro. brakuje mi chyba chimery w jakim rejonie moge ja spotkac.
pytanie drugie: gdzie moge w krypcie znalesc opis subquestow do ff X bo na koncach niektorych opisow jest odsylacz do dzialu z questamie ale nigdzie nie moge go znalesc. dzieki za pomoc.
mam problem ze zdobyciem ostatniego stwora do monster arena w calm lands. zlapalem juz: skoll, nebiros, flame flan, shred, anaconduar, ogre, coeurl, malboro. brakuje mi chyba chimery w jakim rejonie moge ja spotkac.
pytanie drugie: gdzie moge w krypcie znalesc opis subquestow do ff X bo na koncach niektorych opisow jest odsylacz do dzialu z questamie ale nigdzie nie moge go znalesc. dzieki za pomoc.
-
lasic19
Masz pecha - wczoraj przechodziłam tego questa i chimery zdarzały mi się od czasu do czasu, za to miałam ogromny problem (cała godzina -_-) ze znalezieniem Malboro. Doradzam poszukiwania chimery po zachodniej stronie Calm Lands - za Agencją idź w stronę urwiska - tam spotykałam je najczęściej - facet z MA sam chyba wspomina, ze po zachodniej stronie potwory sa trudniejszelasic19 pisze:no fajnie ze kolo gor jest ta chimera ale czy na wschodniej scianie (kolo wejscia do MA) , czy na poludniowej (kolo skarpy na ktorej jest piorko) bo juz szukam tego stwora chyba z 2 h i nic i juz mi rece opadaja
-
Gość