FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Total Anihilation pewnie o to Ci chodzi.Jak ktoś ma tyle HP co mówisz i protect to na bank przeżyje.TEN atak.Gorzej później z Lance of anthropy :D.Może ta jedna osoba zostać i Seymour ją dobije,bo mało HP zostaje po ataku TA.Naładuj aeony i nimi działaj też,poza tym można zobaczyć kiedy on się szykuje do TA.Wstawiaj wtedy tych co mają najwięcej HP.
Wiem, że takie pytanie padło na pierwszych stronach topicu, ale nie padła satysfakcjionująca mnie odpowiedź.
Jak osiągnąć to 40000HP??
ODPOWIEDŹ STR6:
Break HP Limit jest jasne, ale o co chodzi z tymi "odpowiednimi modyfikacjami na Sphere Gridzie" ???
Co tam niby mam modyfikować ?? - gram na tym podstawowym nie expert.
Jak osiągnąć to 40000HP??
ODPOWIEDŹ STR6:
Kod: Zaznacz cały
Te 40 k Life możesz mieć, po załatwieniu sobie w ekwipunku Break HP Limit i odpowiednich modyfikacjach na Sphere Gridzie.
Co tam niby mam modyfikować ?? - gram na tym podstawowym nie expert.
To znaczy,że można uzyskać około 20 tys HP, jak się dokładnie odblokuje wszystkie nody z HP +200 itd, a dodatkowo te puste miejsca można zapełnić za pomocą Hp spheres - poczytaj na Krypcie,po kim dostajesz te sfery, bo nie pamiętam w tej chwili. Jak już sobie cierpliwie doładujesz HP dzięki tym sferom, mozesz jeszcze uzyć w walce przedmiotów Mana Tonic i Mana Tablet, które podwoja punkty zycia postaciom do końca walki lub dopóki postać nie zginieGość pisze:co chodzi z tymi "odpowiednimi modyfikacjami na Sphere Gridzie" ???

Dodatkowo wymazać wszystkie HP 200 i zastąpić je HP 300.Ivy pisze:To znaczy,że można uzyskać około 20 tys HP, jak się dokładnie odblokuje wszystkie nody z HP +200 itd, a dodatkowo te puste miejsca można zapełnić za pomocą Hp spheres
HP Sphere dostajemy za zabicie Ironclad
FF XII W trakcie katowania
HP 300 ?? Mówisz poważnie, czy się nabijasz ??TomajS pisze:Dodatkowo wymazać wszystkie HP 200 i zastąpić je HP 300.Ivy pisze:To znaczy,że można uzyskać około 20 tys HP, jak się dokładnie odblokuje wszystkie nody z HP +200 itd, a dodatkowo te puste miejsca można zapełnić za pomocą Hp spheres
HP Sphere dostajemy za zabicie Ironclad
Jeżeli poważnie, to gdzie takie cudo wynaleźć ??
Miałem już kilka HP Sphere'ów i tworzyły pola +200.
Poza tym nic o tym na Krypcie nie znalazłem.
WITAM!
mam problem ze zdobyciem ostatniego stwora do monster arena w calm lands. zlapalem juz: skoll, nebiros, flame flan, shred, anaconduar, ogre, coeurl, malboro. brakuje mi chyba chimery w jakim rejonie moge ja spotkac.
pytanie drugie: gdzie moge w krypcie znalesc opis subquestow do ff X bo na koncach niektorych opisow jest odsylacz do dzialu z questamie ale nigdzie nie moge go znalesc. dzieki za pomoc.
mam problem ze zdobyciem ostatniego stwora do monster arena w calm lands. zlapalem juz: skoll, nebiros, flame flan, shred, anaconduar, ogre, coeurl, malboro. brakuje mi chyba chimery w jakim rejonie moge ja spotkac.
pytanie drugie: gdzie moge w krypcie znalesc opis subquestow do ff X bo na koncach niektorych opisow jest odsylacz do dzialu z questamie ale nigdzie nie moge go znalesc. dzieki za pomoc.
Masz pecha - wczoraj przechodziłam tego questa i chimery zdarzały mi się od czasu do czasu, za to miałam ogromny problem (cała godzina -_-) ze znalezieniem Malboro. Doradzam poszukiwania chimery po zachodniej stronie Calm Lands - za Agencją idź w stronę urwiska - tam spotykałam je najczęściej - facet z MA sam chyba wspomina, ze po zachodniej stronie potwory sa trudniejszelasic19 pisze:no fajnie ze kolo gor jest ta chimera ale czy na wschodniej scianie (kolo wejscia do MA) , czy na poludniowej (kolo skarpy na ktorej jest piorko) bo juz szukam tego stwora chyba z 2 h i nic i juz mi rece opadaja