Horrory

Wszystko związane z kinem; nowości, dobre filmy, aktorzy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

A ja kręce własnego profesjonalnego - amatorskiego horrora :twisted: Ostatnio kręciliśmy parodię 997 teraz czas na horror. Mam tylko nadzieje że wyjdzie z tego horror :D (znając moich aktorów to wątpie) Jak już będzie gotowy to dam wam znać to się pośmiej... znaczy poschizujecie trochę (tytuł : "Schiz") Będzie tam pare motywów z Manhunta!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Jaco pisze:Manhunta!
To już nie będzie horror :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:Aha, czyli Ju ony przejdą tylko po przestrojeniu
albo tak jak Go Go kupisz sobie 'lamacz regionow'

Go-Go-Yubari pisze:Tak czy inaczej, dobry europejski horror? Sorry, nie znam.
slyszalam ze wloskie sa fajne :D darkness jest hiszpanski :] /owszem usa tez maczalo palce ale rezyserowal hiszpanin
a stary,dobry nosfi? XD

idzcie na gre wstepna...i zobaczcie ta koncowke :D jak tak narzekacie na te kina XD

Go-Go-Yubari pisze:Hahaha. Nie ma to jak siedzieć samej w sali kinowej Multikina i ogladać Ringu..... Ah, polecam, mozna się nabawić strachu. Teraz Sadako mnie smieszy, ale wtedy....
ja bylam sama na teksanskiej masakrze :D fajna zabawa :D

swoja droga bylam zdziwiona ze dosc duzo ludzi bylo na gzre wstepnej a szlam na seans o 12-film nie graja wszedzie a akurat bylam w okolicy o tej porze

Jaco pisze:A ja kręce własnego profesjonalnego - amatorskiego horrora
heh :) na inym forum bylo ogloszenie ze szukali ekipy do krecenia horroru,nawet podali scenariusz itp,miejsce..ciekawe jak im idzie
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:ja bylam sama na teksanskiej masakrze fajna zabawa
To bardziej dramat niż horror, ale cóż...

Garnet pisze: albo tak jak Go Go kupisz sobie 'lamacz regionow'
To jest legalne? Anyway jak jest, to hmm ciekawe czy na allegro jest, a to wstawka do konsoli?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Boni pisze:Garnet napisał/a:
ja bylam sama na teksanskiej masakrze fajna zabawa

To bardziej dramat niż horror, ale cóż...
Komedia chyba.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Nienormalny_PS2 pisze: Komedia chyba.
No wiesz, jeżeli to było na prawdę, zakładając że było, to raczej ludziom tym nie było do śmiechu. Swoją drogą chciałbym odwiedzić tą rezydencję jeśli taka jest, heh strach jak mało w jakim ju-onie ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Boni pisze:No wiesz, jeżeli to było na prawdę, zakładając że było, to raczej ludziom tym nie było do śmiechu.
A tego to nie pamiętam,ale film nieźle pokręcony był.Faktycznie dramat.
Boni pisze:Swoją drogą chciałbym odwiedzić tą rezydencję jeśli taka jest, heh strach jak mało w jakim ju-onie
Ja bym wolał jakieś inne miejsca,najstraszniejsze miejsce na świecie - ciekawe gdzie to jest :D.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Nienormalny_PS2 pisze:Ja bym wolał jakieś inne miejsca,najstraszniejsze miejsce na świecie - ciekawe gdzie to jest
Heh, wystarczy pojechać do stanu Maine po przeczytaniu książek Kinga i gdzieś się zagnieździć. Kanały polecam. Schiza jakich mało. Chyba XD
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Boni pisze:Kanały polecam.
<rotfl>.A jakieś bagna,w czarnym lesie ze zwierzętami mającymi czerwone ślepia może coś doradzisz :?: . Ewentualnie wilcze wycie może być też.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Boni pisze:To jest legalne? Anyway jak jest, to hmm ciekawe czy na allegro jest, a to wstawka do konsoli?
Kupiłam w Szwecji. Jest tam ileś tysięcy kodów do gier ( z których nie umiem korzystać :lol:) i coś wygladające jak Memorka. Na płycie się wybiera region i wkłada film. :> Kupiłam w wielkim, profesjonalnym sklepie z grami w dziale PS2. ^^

N_PS2 - Boni, przystopujcie.

Nie ma to jak Laleczka Chucky XD Albo Crittersy XD Wielka kula po człowieczku i zostaje szkielecik XD

No i kotek w Ju-onach....Garnet wie co mam na mysli ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

CO? Dark Water Fatum Miało już premierę i jest na 4 miejscu w oglądalności... Erm, nie wiedziałem w ogóle :shock: :shock:
http://film.onet.pl/10693,film.html
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

co z tego ze w usa byla premiera jak my mieszkamy w polsce ;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Dojebon
Kupo!
Kupo!

Post autor: Dojebon »

co z tego ze w usa byla premiera jak my mieszkamy w polsce ;]
Jak była premiera w USA, to uwierz, ale droga jest bliska...
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Pamiętam taki horror o zmutowanych komarach.Najstraszniejesze z tego filmu to było chyba,jak taki jeden wielki sobie usiadł na dachu samochodu,przebił trąbką dach,wbił się w głowę faceta i wyssał z niego krew tak,że ten się zrobił jak sucharek.To miało być straszne,ale ja płakałem ze śmiechu.
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Nienormalny_PS2 pisze:Pamiętam taki horror o zmutowanych komarach.Najstraszniejesze z tego filmu to było chyba,jak taki jeden wielki sobie usiadł na dachu samochodu,przebił trąbką dach,wbił się w głowę faceta i wyssał z niego krew tak,że ten się zrobił jak sucharek.To miało być straszne,ale ja płakałem ze śmiechu.
Hehehe też kieeeeedyś ten film widziałem i pamiętam z niego tylką tą scenę :) Pamętam że byłem bardzo mały wtedy bo nie sięgałem do włącznika świałta w łazience :D Było jeszcze coś, kiedyś o jakichś wielkich mrówkach. Pamiętam jak koleś z jedną walczył :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kino”