Horrory
Moderator: Moderatorzy
A ja kręce własnego profesjonalnego - amatorskiego horrora
Ostatnio kręciliśmy parodię 997 teraz czas na horror. Mam tylko nadzieje że wyjdzie z tego horror :D (znając moich aktorów to wątpie) Jak już będzie gotowy to dam wam znać to się pośmiej... znaczy poschizujecie trochę (tytuł : "Schiz") Będzie tam pare motywów z Manhunta!

albo tak jak Go Go kupisz sobie 'lamacz regionow'Boni pisze:Aha, czyli Ju ony przejdą tylko po przestrojeniu
slyszalam ze wloskie sa fajne :D darkness jest hiszpanski :] /owszem usa tez maczalo palce ale rezyserowal hiszpaninGo-Go-Yubari pisze:Tak czy inaczej, dobry europejski horror? Sorry, nie znam.
a stary,dobry nosfi?

idzcie na gre wstepna...i zobaczcie ta koncowke :D jak tak narzekacie na te kina

ja bylam sama na teksanskiej masakrze :D fajna zabawa :DGo-Go-Yubari pisze:Hahaha. Nie ma to jak siedzieć samej w sali kinowej Multikina i ogladać Ringu..... Ah, polecam, mozna się nabawić strachu. Teraz Sadako mnie smieszy, ale wtedy....
swoja droga bylam zdziwiona ze dosc duzo ludzi bylo na gzre wstepnej a szlam na seans o 12-film nie graja wszedzie a akurat bylam w okolicy o tej porze
hehJaco pisze:A ja kręce własnego profesjonalnego - amatorskiego horrora

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Nienormalny_PS2
- Malboro
A tego to nie pamiętam,ale film nieźle pokręcony był.Faktycznie dramat.Boni pisze:No wiesz, jeżeli to było na prawdę, zakładając że było, to raczej ludziom tym nie było do śmiechu.
Ja bym wolał jakieś inne miejsca,najstraszniejsze miejsce na świecie - ciekawe gdzie to jest :D.Boni pisze:Swoją drogą chciałbym odwiedzić tą rezydencję jeśli taka jest, heh strach jak mało w jakim ju-onie
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
Kupiłam w Szwecji. Jest tam ileś tysięcy kodów do gier ( z których nie umiem korzystaćBoni pisze:To jest legalne? Anyway jak jest, to hmm ciekawe czy na allegro jest, a to wstawka do konsoli?

N_PS2 - Boni, przystopujcie.
Nie ma to jak Laleczka Chucky

No i kotek w Ju-onach....Garnet wie co mam na mysli

CO? Dark Water Fatum Miało już premierę i jest na 4 miejscu w oglądalności... Erm, nie wiedziałem w ogóle
http://film.onet.pl/10693,film.html

http://film.onet.pl/10693,film.html
glamorous vamp
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Hehehe też kieeeeedyś ten film widziałem i pamiętam z niego tylką tą scenęNienormalny_PS2 pisze:Pamiętam taki horror o zmutowanych komarach.Najstraszniejesze z tego filmu to było chyba,jak taki jeden wielki sobie usiadł na dachu samochodu,przebił trąbką dach,wbił się w głowę faceta i wyssał z niego krew tak,że ten się zrobił jak sucharek.To miało być straszne,ale ja płakałem ze śmiechu.