Kod: Zaznacz cały
spada tam do tego kościoła gdzie była Aeris

Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
spada tam do tego kościoła gdzie była Aeris
To prawda, że Terra jest uznawana za główną bohaterkę, ale ja sądzę, że ff6 właściwie nie ma głównego bohatera - każdy ma swoje 5 minut, jak to kiedyś ktoś napisał. Jak pamiętam, Terra nie jest z nami przez cały czasIzrail pisze:Kermi napisał/a:
Po raz pierwszy główną bohaterką była dziewczyna
A Terra w FF6? n
Wydaje mi się, że kupiłem wtedy jakąś nawą grę (bodaj Medal of Honor) i tak mnie ona wciągnęła, że zapomniałem o FINALU (przepraszam wszystkich fanów - NIE CHCIAŁEM!!!Kermi pisze: A dlaczego sie zniechęciłeś po 1 CD???
Na Allegro mozesz znaleź ofertę za 30-40 zł - zdarzają się czasami gry niemal nowe i nieużywane. Trochę ostrożności jednak nie zaszkodzi, jak to na aukcjiCloud'er pisze:Ale ostatnio na Ultima.pl znalazłem ofertę FF 7 za 120 zł.
I po takiej scenie mówisz o martwym punkcie? Ciekawość by mnie zżarła, co będzie dalej, nie ma mowy o odłożeniu gryCloud'er pisze:dotarłem do końca 1 CD i dalej mi się nie chciało (w którymś momencie stanąłem w martwym punkcie - było to po scenie z Carną Materią w takiej wielkiej dziurze - po piramidzie chyba Very Happy ).
Nie poczułam sie obrażonaCloud'er pisze:(przepraszam wszystkich fanów - NIE CHCIAŁEM!!! n n )
Wcale nie, nie zgadzam się z Tobą. Kiedy taka gra jest używana to piszą, że jest używana, ze ma tyle, że ma pęknięte pudełko albo coś. kiedy jest nowa to piszą, że w idealnym stanie i czasem nawet jest jeszcze zafoliowana. Mój tata kupuje stamtąd gry, ja sobie kiedyś kupiłam film nowiótki na DVD i było super extra. Goście muszą napisać zgodnie z prawdą, bo potem dostają od kupującego koment i im więcej pozytywnych tym lepiej dla niego, jak jest jakiś negatywny albo neutralny to źle o nim trochę świadczy i przez to ludzie mogą nie kupić od niego towaru. Dlatego nie może kłamać.Cloud'er pisze:Nie lubię kupować na aukcji. Są tam w zdecydowanej większości gry używane - jeśli ktoś oferuje grę nową, to wcale nie musi tak być. Jest to w pewnym sensie kupowanie kota w worku. Fakt, nie jest to głupie. Pozostanę jednak przy pewniejszej i solidniejszej firmie jakę jest Ultima.
Cloud'er pisze:Co do Czarnej Materiinie pamiętam dokładnie, ale gdzieś po tej scenie błąkałem się bezczynnie po świecie. Teraz już chyba wiem, że trzeba było iść do takiego pewnego lasu "bez końca" (na pewno wiecie o czym mówię). Ale wtedy (uwaga będzie śmiesznie :D ) myślałem, że to jakiś błąd gry i szedłem.................. zupełnie bez sensu. Tylko nie piszcie w postach jaki to ja głupi
.