Mi się już znudziłaKermi pisze: Jest extra!!I nigdy mi się nie znudzi.

Moderator: Moderatorzy
Kermi pisze:Ja już 10 razy przeszłam...
Heh - mnie ona nigdy nie nudzi choc znam ja na pamieć. Ostatnio przechodze FF7 na różne sposoby. Teraz gram bez materii, bez akcesoriów i z pierwszymi broniami i zbrojami u wszystkichIvy pisze:a mnie za drugim razem juz niektóre motywy bokiem wychodza.. tzn ogladanie po raz kolejny tych samych scenek, ponowne ćwiczenie całej drużyny..nie wspominając o tym, że grę znam już niemal na pamięć
Garnet pisze: Nie zamierzam siódemki przechodzić 5, czy 10 razy, właśnie dlatego,że tak lubię tego Finala - nie chciałabym sie nim znudzić..
Masz 14 lat - skoro mówisz,że przechodziłaś siódenkę 10 razy, to oznacza,że niewielkie sobie przerwy robiłaś (no chyba że grasz odkąd skończyłaś 7 lat, bo wtedy wyszła gra)Kermi pisze:Przecież oczywiste, ze nie będę grać w VII tak, ze raz juz przejdę całą i za chwilę, następnego dnia już do niej znowu wracać - od początku.
już sam nie wiem ile razy przeszedłem FF7 ale sporo tego było i jakoś nigdy nie przeszkadzało mi że widze daną scenke po raz entyIvy pisze:tzn ogladanie po raz kolejny tych samych scenek, ponowne ćwiczenie całej drużyny..
ja tak nie jestem w stanieCid pisze:grając nie dłużej, niż 1-2 godziny dziennie
Ale nie przeszedłeś w ogóle?Preacher pisze:ostatnio po raz bodajrze 4 próbowałem przemóc się do FF9 ale znowu mi się nie udało .. ja już chyba nigdy tego nie przejde ..