In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Która część najbardziej Ci się spodobała?

1
27
39%
2
28
41%
3
8
12%
4
6
9%

Liczba głosów: 69

Awatar użytkownika
Mischi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Mischi »

Garnet pisze:ano te maszkary latajace potrafia byc denerwujace podobnie jak psy...chyba jelsi chodiz o wycieczki po miescie to 1 jest tutaj..hm..najtrudniejsza-szcegolnei wlasnie na poczatku
Dlaego pod tym względem, jedynka najbardziej mi sie podoba - mam ndzieję, że w piątce wrócą do tego sprawdzonego schematu (bo poczawszy od trójki klimatyczne wycieczki po mieście zaczęły zanikać)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Jakoś nie wszystkie fotki pasują mi do Silent Hill'a, ale mam nadzieję, że i tak będzie klimatycznie... Tylko jak zajmują się tym Amerykanie, którzy mają czasem tendencję do całkowitego "spłycania" filmów, to mamy trochę powodów do obaw :? ... Poza tym, film może być przeładowany efektami specjalnymi, tego się boję....
Awatar użytkownika
kanzer
Kupo!
Kupo!

Post autor: kanzer »

Czy wie ktoś kiedy ten film wyjdzie?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

2006
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

http://silenthilltowncenter.prest.pl/sh%20film%202.htm - link do pierwszego trailera Silent Hilla (na górze, klikać na TU :) )- Garnet, jak mogłaś ominąć XD
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

starusienkie ;) nie pisalam o tym tutaj bo juz po prostu o nim zapomnialam,fakt ze to amatorszcyzna ale nie ma tak zle,ostatnia scena :D spodoba sie Boniemu ;)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:starusienkie nie pisalam o tym tutaj bo juz po prostu o nim zapomnialam
A trzeba było..
Garnet pisze:to amatorszcyzna ale nie ma tak zle,ostatnia scena
Bardziej parodia, szczególnie ze wzgledu na urok osobisty aktorów XD
Jerrus

Post autor: Jerrus »

dla mnie SH wymiata, gra jest super, gralem tylko w 1 i 4 ale chyab 1 lepsza, moze nie pod wzgledem grafiki ale chyab mi sie bardziej fabula podobala, 4 bardzo zakrecona :] musze se sciaganc 2 i 3 :] dla mnie hity, polecam bardzo i czekam na kolejnego SH:) klimat gry nie do podrobienia, nigdy nei wiesz co sie stanie :> zajawka :D jak wszystkie gry na sonki :] dlatgo kocham konsole, na kompa nigdy nie beda wychodzily gry z taka grywalnoscia ! a nawet jesli tonei to samo co ps2;] wszyscy konsolowcy sa tego samego zdania, napewno :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Jerrus pisze:musze se sciaganc 2 i 3
piractwa tutaj nie popieramy-naparwde na takie gry,i to JAKIE,warto wydac money

Jerrus pisze:na kompa nigdy nie beda wychodzily gry z taka grywalnoscia
jak by nie patrzec to seria sh zadomowila sie na pc
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Dobra dobra, jak ktoś ma SH2 oryginalnego i nie lubi to może sprzedać. Słuchajcie SH2 jest obrzydliwy, fe, dajcie se z nim spokój i sprzedajcie mi po zaniżonej cienie :lol: :P

Ps. Skoro SH2 jest mało związane z jedynką to chyba nic mi się nie stanie jak nie przejdę SH1, czyż nie? :)
glamorous vamp
Jerrus

ale nie chodzilo mi tylko o serie SH :P
a co do piractwa, mysle ze firmy ktore robia gry zarabiaja za nie wystarczajaco za oceanem, w Polsce kazdy gra na piratach ;]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Jerrus pisze:w Polsce kazdy gra na piratach ;]
Żartujesz sobie. Znam takich co mają oryginałki bez liku, i nie tylko na konsole, ale nawet na PC-ty. No widzisz ;]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Jerrus napisał/a:
w Polsce kazdy gra na piratach ;]

Żartujesz sobie. Znam takich co mają oryginałki bez liku, i nie tylko na konsole, ale nawet na PC-ty. No widzisz ;]
Ale ma po części rację,bo Polska to kraj biedny i na bank większość to piraci.Jak producenci chcą zarobić na swoich grach to ok,ale Polacy też muszą coś zarabiać,żeby im dać.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Dobra dobra, jak ktoś ma SH2 oryginalnego i nie lubi to może sprzedać. Słuchajcie SH2 jest obrzydliwy, fe, dajcie se z nim spokój i sprzedajcie mi po zaniżonej cienie
poszperaj wiesz gdzie albo w sklepach internetowych :]

Jerrus pisze:w Polsce kazdy gra na piratach ;]
to ze Ty grasz nie znaczy ze ktos inny tez

jakby nikt u nas nie kupowal orginalow to nie sprzedawali by ich tutaj bo wiedzieliby ze to nie ma sensu...zreszta whatever...nie widze powodu do dumy ze 'gram tylko na piratach'

eot
Jerrus

nie bede sie klucil, nie jestem wcale dumny, nie chwale sie ze gram na pirackich grach, ale czy to cos zmieni. a wogle to z tematu SH zeszliscie :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”