Advent Children
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
wszogun napisał/a:
ale chyba nie zrozumialas o co mi chodziło.
w takim razie oswiec mnie milosciwy panie,bo w koncu juz znasz przyszlosc i wiesz co bedziemy mowic
Wydaje mi sie że wciąż nie kąsasz..

[ Dodano: Wto 21 Cze, 2005 10:41 ]
Nie wiem czy ktoś na to wcześniej zwrocił uwage ale na trailerkach i fotach widzimy kilka broni Clouda na ktorych widac sloty na materie, lecz puste.
No to tyle . niczego to nie zmienia ot taka ciekawostka

Nie czytalem calego watku, bo nie zagladalem tu od 2 miesiecy
wiec chcac nie chcac czytalem wiele topicow
w tym zadnego w calosci, jednak po 30 stronach dobrnalem jakos do stronki z trajlerami i oto wrazenia

Kod: Zaznacz cały
Co do postaci na wozku trzeba przyznac slusznosc ze na 99% jest to rufus - why? - moglby to byc seph ale o tym za chwilke a wkoncu: primo - jest to mr. prezio, secundo - jemu tez sie dostalo - atak weapona jakby ktos nie wiedzial :>. Co do sepha, calkiem wlasnie mozliwe ze cial wlosy, caluje w reke prezia gdyz mozliwe ze zaczal z nim wspolpracowac, poddal sie mu... mozna tez zasadniczo powiedziec ze lepiej mu sie zuje z turkami :roll: ... no i wkoncu, obaj: i sefcio i prezio musza miec zal do clouda i reszty ze zniweczyli ich plany... :mrgreen: Jak seph zmartchwywstal nie pytac, bo nie wiem jak i wy -.- ale skoro odzyl po tym jak go cloud wrzucil w otchlan reaktora na gorze to czemu teraz mialo by mu sie nie udac, zwlaszcza, ze znowu mogl miec pomoc, tym razem w postaci shinry :> (to by w pewien sposob wyjasnialo tez czemu jest wdzieczny i caluje raczki) Co do tegoze sa to zas raczki kobiece... czy aby rufusek sie kiedys napracowal?? :mrgreen: .
No, wreszcie przeszedłem FF7 i mogę spokojnie czytać spoilery. Wątek też przeczytany, a i jeszcze raz puszczam sobie trailery.
BTW, tamta scenka w której Cloud wbija miecz... na paru stronach czytałem różne teorie, że to może Chmuruś pod koniec zostawia miecz, podczas gdy w tej samej scence widać że ma drugi. 

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Heh, ja bym chciała, żeby w FF7AC było dużo nawiązań do serii - uwielbiam takie rozwiązania... The Spirits Within, pierwsza 'ekranizacja' nie wyszła, bo właściwie nie zasługiwała na miano Finala - nic nie wiązało go z FF... Miło że w trailerach można rozpoznać przeróżne drobiazgi, które ujrzeliśmy w grze. Juz nie mogę się doczekać!
Wiem, dlatego napisałam "ekranizacja" w cudzysłowiu, bo nie wiedziałam jak to nazwać. Pomysł się nie opiera na żadnym FF, nawet znajomych potworów nie ma, szkoda.Krakers pisze:FF TSW przecież nie był ekranizacją FF tylko kolejną historyjką, którą nawet można by było wpsaować w grę. A jak ktoś uważnie patrzył to znalazł nawiązania do gier - nawet chocobo sie pojawił przez chwilkę.
Miałam nadzieję że w ff7 AC będzie Highwind... A tu mi z jakąś Sierrą wyskakują... (jeśli dobrze pamiętam) Ahh tym statkiem(tzn Highwind oczywiście) to się dużo nalatałam, sentyment :D
Szczególnie że niektórzy fani czekają tylko na niego właściwieGarnet pisze:czy ja wiem czy postac Sephirotha to drobiazg