Your location in world of FF

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Mogłabym mieszkac w Zanarkand (jak jeszcze stało)....duże miasto...lubie duże miasta....
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

ech..Tomajs cos odpowiedzialam ale neistey tego juz nie pzreczytasz -_-
a szkoda bo wielkiem offtopem nie bylo bo bylo o mieszkaniu w omega ruins

swoja droga tak ostatnio w 9 gralam..i kto by nei chcial meiszkac w chocobo paradise :D
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Garnet pisze:i kto by nei chcial meiszkac w chocobo paradise
Jakbym była chocobo to owszem, ale jako człowiek nie miałabym zbytnio co tam robić ;)

Go-Go-Yubari pisze:Mogłabym mieszkac w Zanarkand (jak jeszcze stało)....duże miasto...lubie duże miasta....
Już o tym mówiłam :) Też bym chciała tam mieszkać
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Garnet pisze:kto by nei chcial meiszkac w chocobo paradise
Mene chciał a tu ZONK :>
Go-Go-Yubari pisze:Zanarkand
Zanarkand... bleee.... wole Midgar... Tak jakoś przyjemnie na mnie działają te zrujnowane chałupki :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

hmm... ja chyba bym chciała mieszkać w Balamb Garden... Od kiedy tylko zobaczyłam to "miasto" od razu miałam wrażenie, że skądś to znam... No i chyba tam właśnie... :D
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

W Balamb Garden za mało łóżek ;) Trzy co to jest dla tylku studentów, a poza tym jakoś nie chciałabym mieszkać w miejscu, którego położenia nie jestem pewna ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Przecież wiadomo, ze wszyscy studenci nie są w jednym pokoju. Tam są po 2 osoby chyba, nie? Zresztą Squall był chyba sam... chyba, że był z Quistis... A poza tym - po co Ci dokładne położenie miejsca? To wiesz gdzie są inne miejsca położone? :neutral:
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Tak, chodziło mi o to,

Kod: Zaznacz cały

że Garden potem się przemieszcza
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Balamb to nie "miasto", ale mieszkać w sumie fajnie tam :). Dużo ludzi i wszystko na miejscu. Można powalczyć :wink: w sali treningowej, biblioteka blisko i można też wpaść na hot-doga do stołówki :)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

pho3n1x pisze:Balamb
Zapomniałeś dodać Garden, Balamb to jest miasto ;) W Balamb... Nawet przyjemnie jest i można się zrelaksować nad w miarę czystą wodą :)
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

No... tam jest fajnie i właśnie dlatego bym chciała tam mieszkać... ;) No, a do stołówki... hmm... nigdy nie wiadomo czy nie będziesz miał takiego "szczęścia" jak Zell... :lol: Stoi parę godzin za tymi hot-dog'ami, a jak już dochodzi w końcu, ucieszony to - już się skończyły niestety... :lol: :lol:
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Garnet pisze:swoja droga tak ostatnio w 9 gralam..i kto by nei chcial meiszkac w chocobo paradise
Ja bym nie chciała. XD Te kolorki są takie... psychodeliczne. XD Powodują u mnie odruch zwrotny. Poza tym... mieszkanie w towarzystwie Grubego Chocobo!? Garnet, jesteś absolutnie pewna? XD :lol:

Hm, za to Balamb Garden jak najbardziej. Dużo młodych ludzi, wolnej przestrzeni, zieleń, rozbudowana infrastruktura, wygodne sypialnie i ładna stołówka. :D Z zewnątrz też wygląda ślicznie; nie wiedzieć czemu, lubię takie kolory. ^^
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Jakby tak się zastanowić, to z FF9 spodobała mi się Terra - niebieskie, zimne kolorki, ładna architektura... Pasuje mi taki klimat, tylko mieszkańcy trochę....sztywni XD

[ Dodano: Sro 06 Lip, 2005 ]
Albo jednym z najpiękniejszych miejsc jest Farplane... Te żywe, złote kolory, spokojna atmosfera i cudowne wodospady ^___^ I muzyka... rozmarzyłam się... ;) Ale czy bym chciała tam mieszkać, to nie wiem, bo wiadomo, do czego służy to miejsce...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Pomieszkałabym sobie w Nibelheim - przyjemne miejsce na piesze wycieczki, w poblizu opuszczony reaktor i panorama górska - ideał XD
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ivy pisze:Pomieszkałabym sobie w Nibelheim - przyjemne miejsce na piesze wycieczki, w poblizu opuszczony reaktor i panorama górska - ideał XD
Te góry były jakieś takie nie podobne do gór. I do tego szło się tam długo tymi zakolami-ścieżkami. Heh, i ten most co się rozwala. Na Pc-cie, przynajmniej u mnie jest niedorobiony moment jak tam Sephi sobie na tym moście stoi. Potem most się przechyla a on miast w dół razem z mostem, to w górę się pochylał, heh :]

Ja właśnie grałem w FF9 i do gustu mi przypadło Dali. Niby taka niepozorna wioska a ma ten mroczny klimat :P I do tego mają lotnisko :D Nie każdy może się czymś takim pochwalić w swojej wiosce :) No i jest windmill :) tylko trochę dziwnie wygląda :]
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”