Garnet pisze:TRUU GOTH
Garnet pisze:manson..ujdzie ale strasznie mnie wkurza jak ktos uwaza to za muzyka gotycka or sth like this :]

Trudno by było pomieszać- przeciez to dwa kompletnie różne gatunki..
Kermi pisze: A ja zawsze go lubiłam, ale jakoś mój szał na jego punkcie jest od kiedy kupiłam sobie "lest we forget", oj to się zaczęło szukanie info o nim i dykografię zbierać...
A dla mnie facet po prostu zrobił karierę na swoim kontrowersyjnym(?) wizerunku, bo gdyby nie charakterystyczny wygląd, równie dobrze mogłabyś nigdy o nim nie usłyszeć.. Jak już ludziom utrwaliła się jego facjata, okazało się,że potrafi też śpiewać.. kilka coverów, muzyka filmowa i własne płyty + teledyski, mające szokować- do tego pseudonim wzięty od nazwiska słynnego mordercy- wszystko dobrze przemyślane i, jak widać, skuteczne do tej pory.. Ja się na to złapałam, choć do dziś sięgam już po Mansona rzadziej niż kiedyś- kilka starszych utworów mam na liście i słucha się ich naprawdę świetnie.
Ashramus pisze:No tak, ubranie jest wyznacznikiem dobrego teledysku
Lubię tainted love właśnie dlatego,że fajnie wygląda
pho3n1x pisze:Ostatnio ciężko spotkać jakikolwiek oryginalny i ciekawy teledysk... wszystko takie podobne się stało.
Dlatego czasami lepiej przełączyć się na MTV Classic i obejrzeć coś oryginalnego..
[ Dodano: Pon 27 Cze, 2005 ]
Kermi pisze:satanistką/antychrystem (chociaż to chyba to samo...)
Chyba raczej nie..