Wciąż nie mogę znaleźć tego jednego Al-Bhed primera z Al-Bhed Home, części sypialnej...

Dodam, że mam wersję NTSC, ale nie powinno mieć to chyba wpływu na rozmieszczenie Primerów...
Moderator: Moderatorzy
Wystarczy przejść początek, zebrać primera, zasejwować i wyciągnąć go z sejwu za pomocą dowolnego compilatora al-bhed - jeśli o to ci chodzi....Eiko pisze:A czy można zdobyć jeszcze później jedynkę??
Powiem na moim przykładzie. Ominęłam Primera nr X na Mushroom Rock Road, skapnęłam się później, nie opłacało się wracać. Wczytałam save , kiedy mogłam dotrzeć do tego primera, zebrałam go, zapisałam grę(nieważne, na jakim slocie, ważne, żeby był to ten, z którego będziesz potem wyciągac numer). Wczytałam grę z momentu, gdzie się skapnęłam, że nie mam pisma :D , poszłam dalej, do Macalania Lake, gdzie jest Al-Bhed Compilator, wybrałam opcję, aby "wyciągnąć" primery ze slotu I, bo tam miałam zapisany save z zebranym primerem X, ok i zrobione...Go-Go-Yubari pisze:Pierwsze słyszę. Rozwiń.
Wystarczy by było mieć po prostu wynik poniżej wyniku trenerki (45:00) i wtedy facet przy przejściu na dół przybiega do nas (trzeba go zagadać) i mówi, że jest zachwycony naszymi umiejętnościami, czy coś w tym stylu... No i wtedy przjście jest odblokowane.Eiko pisze:To jeszcze jedno pytanie... Znowu problem na Calm Lands... Nie umiem zdobyć tej głupiej broni (i narazie nie myślę o sigilu) dla Tidusa... Na tym chocobo już jeździłam chyba z tysiąc razy (treningi) i facet dalej stoi przy zejściu... Co mam robić??
Przecież wystarczy przejść kawałek gry, bo to jest sam początek.... A na statku jest save.Go-Go-Yubari pisze:Więc Eiko nie ma szans miec tego primera jeżeli nie ma save'a ze statku Rikku.