Gotyk & Metal
Moderator: Moderatorzy
uczepiels sie wokaluBoni pisze:No, początek na pianinku ładny, potem skrzypce, no i ślicznie to wyszło ale po co potem ten pan zaczął śpiewać n Tilo czy jak mu tam było

a ciekawe skad to wiesz ^^ < a gdzie obecnie mieszkaja?Boni pisze:Ciekawostka:
Tilo-Szwajcaria
Ann-Finlandia

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Heh, ale jakoś tak muszę przyznać, że można się przyzwyczaić i coraz lepiej mi to idzie :DGarnet pisze:uczepiels sie wokalu Twisted Evil ..pewno przez to ze nasluchales sie muzyki klasycznej
E, tak w ogóle to trochę dziwnie się czuję słuchając czegoś innego niż to co do tej pory. To tak jak było w Roots Haleya... Niby to samo środowisko ziomków a jest inaczej... er whatever, niemniej jednak trza się otwierać na świat :D
Uszczknąłem nieco info ze skarbnicy mądrości.Garnet pisze:a ciekawe skad to wiesz ^^

Ohoho, tutaj się już nie zdradzę i sam pokombinuję :DGarnet pisze:a gdzie obecnie mieszkaja?
Tilo we Frankfurcie się urodził, ale gdzie mieszka- aj dont noł.
A Ann hmm.....
glamorous vamp
^^ nio wlsnie o to chodzi...poszerzenie horyzontow nie jest wcale zle :] ...a tym bardziej takieBoni pisze:E, tak w ogóle to trochę dziwnie się czuję słuchając czegoś innego niż to co do tej pory. To tak jak było w Roots Haleya... Niby to samo środowisko ziomków a jest inaczej... er whatever, niemniej jednak trza się otwierać na świat

heh pisalam ta szwajcarie gdyz praktycznie zaraz po urodzeniu tam sie jego rodzice przeprowadzili i tam tez pozostal jak do tej poryBoni pisze:Ohoho, tutaj się już nie zdradzę i sam pokombinuję n
Tilo we Frankfurcie się urodził, ale gdzie mieszka- aj dont noł.
A Ann hmm.....

To Ty tego nie wiesz na 100%? :DGarnet pisze:a Ann to mysle ze sie dolaczyla
Erm, to mogłoby tylko mieć miejsce, gdybym sam gdzieś mieszkał. Inaczej nie da rady.Garnet pisze:.kto wie mzoe keidys Boni...eee... whatever

[ Dodano: Sob 25 Cze, 2005 ]
Tak właściwie to się zastanawiam czy o tym samym myślimy, ale raczej tak

[ Dodano: Sob 25 Cze, 2005 ]
Je tam, to ja od razu to przecie napisałem ;] To po co pytanko było ;pGarnet pisze:heh pisalam ta szwajcarie gdyz praktycznie zaraz po urodzeniu tam sie jego rodzice przeprowadzili i tam tez pozostal jak do tej pory
glamorous vamp
przeciez nie znam ich adresu zamieszkania ^^Boni pisze:To Ty tego nie wiesz na 100%?
nie znasz mojej matki :]]Boni pisze:Erm, to mogłoby tylko mieć miejsce, gdybym sam gdzieś mieszkał. Inaczej nie da rady.
anyway,ale fotki malice mizer znalazlam :D :D
http://host.picturewizard.com/2004-6/13 ... 745212.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v285/ ... school.jpg
A czy ktoś lubi Mansona? Bo ja go uwielbiam. Jest na mojej liście TOP 10 na 2 miejscu! Na 1 jest PLACEBO. No cóż... na tenMetal Hammer Festiwal... nie wybieram się... po raz pierwszy o tym słyszę! Ech... ale mnie to by rodzice nawte nie puścili... 

"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
no tego nie mzona przegapic ! lacuna i w ogole! :] Ash zapewnial ze przyjezdza do miasta cieniapho3n1x pisze:Ktoś może się wybiera na Metal Hammer Festiwal 31 sierpnia ? ? Będzie m.in. KoRn i Lacuna Coil ! !

a lubiem ;]Kermi pisze:A czy ktoś lubi Mansona?
widzisz jakie forum jest przydatne:]Kermi pisze:po raz pierwszy o tym słyszę!