Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

...Kapelusz a'la kapelusz Irvine'a też nie wzbudza niezdrowego zainteresowania. Testowałam. :lol: Podobnie jak czarne kurtki z futerkiem (ale nie skóra, niestety. :lol:) Płaszcz Irvine'a też by się jakoś przyjął, ale k'sażaleniu, nigdzie nie mogłam znaleźć. ;)
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Według mnie najlepiej ubraną postacią w FF jest Cloud w momencie kiedy przebiera się za kobiete ... pasuje mu nieco ten strój :P
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Terra ma taki dziwny strój... Zawsze jak na nią patrze to mi się zdaje, że ma skafander kosmiczy na sobie :>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Izrail pisze:Terra ma taki dziwny strój
Lepszy chyba niż Kefka...XD On dopiero miał "pajacowaty strój" :D
Preacher pisze:Według mnie najlepiej ubraną postacią w FF jest Cloud w momencie kiedy przebiera się za kobiete ... pasuje mu nieco ten strój
Sukienka pod kolor domyślnego uniformu, warkoczyki...Niezwykle dziewczęco :lol: I to ma być facet....

Ale jeśli chodzi o najlepiej ubrane postacie, już na serio, to najbardziej chyba podoba mi się Rinoa, Lulu i.....Kuja :lol:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Balowa sukienka Rinnie jest ładna :) Uwielbiam biały kolor :) A Kuji to mi się podoba tylko górna połowa stroju ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Eiko pisze: A Kuji to mi się podoba tylko górna połowa stroju
Mi też XD Po prostu go lubię. A jak go zobaczyłam po raz pierwszy gdzieś na fanartach, to stwierdziłam, że to babka... A kiedy go zobaczyłam w grze, to się zdrowo uśmiałam :lol: Boski ma ten strój XD

[ Dodano: Nie 26 Cze, 2005 ]
I te pióra......
Yamiii

Post autor: Yamiii »

no stroj kuji jest niezly ^^ tez na poczatky myslalem ze to babka XD stroj viviego mi sie podoba ^^ ten kapelusik :D za to eiko mnie odtraca przez te jej buciki XD hmm squall nie podoba mi sie bo ma te lancuchy XD za to rinoa ma fajny ^^
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Yamiii pisze:ten kapelusik
Co do kapelusza to zauwazyłem, że mu się szpic wydłuża na Transie.... :roll:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Izrail pisze:Co do kapelusza to zauwazyłem, że mu się szpic wydłuża na Transie....
No bo Vivi robi się gniewny :P

Heh, jeśli chodzi o stroje z FF9, a właściwie o portrety postaci, to do tej pory nie mogę rozszyfrować tajemniczego plastra "na krzyż", który znajduje się u Frei.
:/
glamorous vamp
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Od pierwszego momentu,gdy zobaczyłem Zella filmiku,jak sie przyłącza do druzyny przed misją w Dollet,odrazu mi sie posodbał jego uniform.

( Bardzo podoba mi sie ten filmik Btw:Ma ktoś moze go na kompie lub wie gdzie można sciągnac )
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

TomajS pisze:Bardzo podoba mi sie ten filmik Btw:Ma ktoś moze go na kompie lub wie gdzie można sciągnac )
Grałam w wersję PC, a tam się filmiki w formacie bik dało wyciągać z gry :)
Też uważam, że film świetny- w FF8 w ogóle stroje są chyba najbardziej "normalne" - nie licząc stalaża Edei :)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Ivy pisze:Grałam w wersję PC, a tam się filmiki w formacie bik dało wyciągać z gry
Ciekawe czym to można otworzyc.
Ivy pisze:Też uważam, że film świetny- w FF8 w ogóle stroje są chyba najbardziej "normalne" - nie licząc stalaża Edei
Z tym stelarzem wygląda ciekawie,ale bez rusztowania :D również wygląda sympatycznie.
FF XII W trakcie katowania
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

TomajS pisze:Ciekawe czym to można otworzyc.
Jest taki program do wyciągania filmików i dzwięków. Uzyskane w ten sposób filmy są w avi, więc nie ma problemu z odtworzeniem w jakimkolwiek programie.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

TomajS pisze:Ciekawe czym to można otworzyc.
Bink Player- kiepsko się ogląda, bo nie ma wielu opcji, ale jakość w porządku

pho3n1x pisze:Jest taki program do wyciągania filmików i dzwięków. Uzyskane w ten sposób filmy są w avi, więc nie ma problemu z odtworzeniem w jakimkolwiek programie.
Pierwsze słyszę..
TomajS pisze:Z tym stelarzem wygląda ciekawie,ale bez rusztowania również wygląda sympatycznie
No i makijaż- nie do podronienia nawet na najlepszym cosplayu
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Mi się zawsze podobały mundurki, takie jakie noszą studenci Garden... Żeby coś takiego istniało też w naszych szkołach ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”