Final Fantasy Art&Fanart
Moderator: Moderatorzy
Matko kobieto co ty gadasz jest śliczny podoba mi się mimo że ja wole długowałosych bohaterów FF ^^
[ Dodano: Pon 20 Cze, 2005 16:06 ]
A to jest pare moich ulubionych fan artów :
Reno and Aeris
Seph całkiem ładny
Chibi Reno
Sephiroth i Cold
Sephiroth i jego miecz
Zasmucony Seph
Seph jako lew mi się podoba
Seph i jakaś dzwczynka
Eeeeee Tifa i Seph tego jeszcze nie było ^^
Tseng *_*
Reno Vs Tseng kogo wolicie bo ja tego drugiego
Dla fanek Vincenta
Squall i Rinoa
Tseng ślicny
Miahahaha Sephy podpalacz ^^
Tifa i Seph
Nyaaa ma tego jeszcze sporo ale następna porcja będzie za jakiś czas przepraszam za tyle Sephów ale mam na jego punkcie obsesje ( chodzi o Sepha)
[ Dodano: Pon 20 Cze, 2005 16:06 ]
A to jest pare moich ulubionych fan artów :
Reno and Aeris
Seph całkiem ładny
Chibi Reno
Sephiroth i Cold
Sephiroth i jego miecz
Zasmucony Seph
Seph jako lew mi się podoba
Seph i jakaś dzwczynka
Eeeeee Tifa i Seph tego jeszcze nie było ^^
Tseng *_*
Reno Vs Tseng kogo wolicie bo ja tego drugiego
Dla fanek Vincenta
Squall i Rinoa
Tseng ślicny
Miahahaha Sephy podpalacz ^^
Tifa i Seph
Nyaaa ma tego jeszcze sporo ale następna porcja będzie za jakiś czas przepraszam za tyle Sephów ale mam na jego punkcie obsesje ( chodzi o Sepha)
Nie, żebym się tłumaczyła, ale to akurat był efekt zamierzony :D ... Trochę zakryte przez włosy, trochę cienia...Vaan pisze:Hmm ta szyja taka cienka jakaś
Początkowo miałam go zrobić na ciemnoczerwonym tle, ale wydaje mi się, że na czarnym lepiej wygląda. Nie lubię jak coś jest bardzo pstrokate.Erelen_Galakar pisze: bardzo zamazany i ciężko coś dostrzec
hmm...tło mogłoby być szare jak na mój gust
bo inaczej nic nie widać ..
Faris, jak ci sie udało uzyskac taki efekt ogółem?? bo pewnie komputer maczał w tym palce

Faris, jak ci sie udało uzyskac taki efekt ogółem?? bo pewnie komputer maczał w tym palce

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
+. - > kropek z procesją
nigdy nie rysowałam niczego komputerowo, wiec chodzi mi głównie o programy, bo wątpię że to sprawka painta 
czemu wszystkie prawie arty robi sie komputerowo ?? ..ja uwielbiam takie ołówkowe cienie i takie tam

czemu wszystkie prawie arty robi sie komputerowo ?? ..ja uwielbiam takie ołówkowe cienie i takie tam

&. - > kropek na rollercasterze
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
Faris... obiektywnie patrząc, mogę dać Ci najwyżej naciąganą czwórkę: znikome podobieństwo do Garnet, wypukłe czoło, za wąska szyja...
A subiektywnie... subiektywnie to ja Ci dam piątkę z plusem. :D Podobało mi się.
A subiektywnie... subiektywnie to ja Ci dam piątkę z plusem. :D Podobało mi się.

Ostatnio zmieniony śr 22 cze, 2005 22:32 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
- Go Go Yubari
- Ifrit
3 - ocena szczera 5 - bo ja tak nawet nie umiem ^^'
A teraz czekamy na więcej.
[ Dodano: 05-06-22, 20:35 ]
http://www.deviantart.com/view/19751126/
A teraz czekamy na więcej.
[ Dodano: 05-06-22, 20:35 ]
http://www.deviantart.com/view/19751126/
Erelen z tym nosem mnie rozwaliłeś ^^ Nos Clouda albo Sepha czy też innych panienek z FF jest z całą pewnością... naturalnie taki jak to ludzie w realu posiadają - nie ma bata.
Cienka szyja - grafika w FF IX zdaje się jest troche specyficzna - haha wszyscy takie karki mają że aż oczopląsu można dostać jak się człowiek wpatrzy. Tylko ja to zauważyłem czy też niektóre osoby patrząc na mangę podziwiają jedynie tło???
Dobra nie znam się
Fajnie narysowane - jakbyś to strzeliła na innym tle niż czarnym to by kicznie wyglądało - odnoszę takie dziwne wrażenie że tu chodziło o zlanie barw - chyba tylko ja
i fajno wyszło. Nie jest to dziełem sztuki ale spodziewałem się nieco inszych komentarzy niż te które zobaczyłem.
Cienka szyja - grafika w FF IX zdaje się jest troche specyficzna - haha wszyscy takie karki mają że aż oczopląsu można dostać jak się człowiek wpatrzy. Tylko ja to zauważyłem czy też niektóre osoby patrząc na mangę podziwiają jedynie tło???
Dobra nie znam się
Fajnie narysowane - jakbyś to strzeliła na innym tle niż czarnym to by kicznie wyglądało - odnoszę takie dziwne wrażenie że tu chodziło o zlanie barw - chyba tylko ja

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.