Your location in world of FF

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Boni pisze:SM.
A co to jest?? :oops: Możesz mnie oświecić??

Mt. Gagazet <--- cudowna lokacja :lol: Tam jest tak przytulnie i ciepło :lol: Ciekawe jak nasi bohaterowie mogą tam chodzić :lol: Choć w sumie gorące źródełko jest supcio :grin:
Calm Lands <--- ostatnio znienawidziłam tą lokację :/ Ta treserka gdzieś się traci... Tak długo trzeba iść... Tyle walk... Jedyna fajna rzecz to MA...
Fajnie by było mieszkać w Bevelle :razz: No i jak już wcześniej mówiłam Zanarkand :) Oczywiście to, z którego pochodził Tidus
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Eiko pisze:
A co to jest?? n Możesz mnie oświecić??
Shadow Madness... Tylko dla wyjadaczy :lol: Summony roxowa;y... te FMV :lol: nawet własnego soundtracka nie mieli w intro :D
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Boni pisze:Shadow Madness
I tak mi nic to nie mówi :sad:

Kurczę niekiedy się zastanawiam jak Eiko mogła żyć tyla czasu w Madain Sari :lol:

Edit by TomajS
JEśli sie nie myle,to o Shadow Madness była mowa w Metal Gear Solid hmm..a może to było Shadow Mosses...whatever....Boni oświec bo nie jestem pewien.
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Eiko pisze:Kurczę niekiedy się zastanawiam jak Eiko mogła żyć tyla czasu w Madain Sari
Dziwne, że po tak długim czasie spędzonym z moogle potrafi powiedzieć więcej niż kupo :razz:
Eiko pisze:Calm Lands -- ostatnio znienawidziłam tą lokację
Naprawdę? Przecież to cudowna lokacja. Tyle niepotrzebnego biegania, głupich wyścigów na chocobo,(zabrakło 5 sekund do 0:00 i sobie odpuściłam)
Wysyłania kuraków z Rancho Chocobo(pokaraj Boże Square Enix :P )
Podzielam twoją opinię Eiko :lol: Jedynie zdobywanie Magus Sisters mi się tam podobało.

Moje ulubione lokacje to powiedzmy Guadosalam(to od "majstra' Seymoura :P ), Macalania, Besaid Island za tę czystą, krystaliczną wodę, nie to co u nas :razz:, Alexandria za przepiękną architekturę, Bran Bal za żywiołowe towarzystwo, Timber za ... nie wiem co, bo mi się podoba, Midgar, a na końcu Mognet Central za obsługę!!! :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

calm lands..to dopeiro...zadu...eee..dziura jakich malo ^^

Eiko pisze:Fajnie by było mieszkać w Bevelle
w swiatyni? :P bo nic wiecej nei uswiadczyismy :) :D

Eiko pisze:JEśli sie nie myle,to o Shadow Madness była mowa w Metal Gear Solid hmm..a może to było Shadow Mosses...whatever....Boni oświec bo nie jestem pewien.
w MGS byl Shadow Moses ;) < nei weim czy Boni gral to nei wiem czy by Cie mogl oswiecic :] >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Garnet pisze:w swiatyni? bo nic wiecej nei uswiadczyismy
Wiem, że nic nie widzieliśmy więcej, ale jak się patrzy z góry to można tak pomarzyć jak tam jest :) Poza tym największe miasto na Spirze, więc jakiś miły zakątek się znajdzie ;)
Jenov

Post autor: Jenov »

Przychodzi mi tylko jedno miejsce do głowy .....

.............

........

..... Nibelheim
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Eiko pisze:Edit by TomajS
JEśli sie nie myle,to o Shadow Madness była mowa w Metal Gear Solid hmm..a może to było Shadow Mosses...whatever....Boni oświec bo nie jestem pewien.
A więc Shadow Madness to Shadow Madness, a ponadto to czemu Garnet nie napisała co to jest, skoro w to grała :lol: ^^' A Shadow Mosses, to ja nie wiem co to :P

Garnet pisze:w MGS byl Shadow Moses n < nei weim czy Boni gral to nei wiem czy by Cie mogl oswiecic :] >
Erm, grałem w MGS, ale tylko tego na ps, na inne mnie nie stać :P

[ Dodano: Czw 23 Cze, 2005 ]
Aha, Shadow Madness to taki aRPG (american Role Playing Game :lol: )
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Eiko pisze:Wiem, że nic nie widzieliśmy więcej, ale jak się patrzy z góry to można tak pomarzyć jak tam jest n Poza tym największe miasto na Spirze, więc jakiś miły zakątek się znajdzie
mogli lepiej dac bevelle do penetracji niz calm lands -_-

Boni pisze:ponadto to czemu Garnet nie napisała co to jest, skoro w to grała
bo TomajS pytal sie o MGS nie SM :]

Boni pisze:A Shadow Mosses, to ja nie wiem co to
Boni pisze:Erm, grałem w MGS, ale tylko tego na ps, na inne mnie nie stać
to ja nie wiem jak Ty grales ;]
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Garnet pisze:mogli lepiej dac bevelle do penetracji niz calm lands
I dostaliśmy Via Infinito -_-'... No, postarali się...
Garnet pisze:calm lands..to dopeiro...zadu...eee..dziura jakich malo ^^
Przyjedź w moje okolice.... XD

Fajnie by mieszkać w takim nawiedzonym miejscu jak Edea's House.... Tam panuje takie... ciepło :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze: Boni napisał/a:
Erm, grałem w MGS, ale tylko tego na ps, na inne mnie nie stać
to ja nie wiem jak Ty grales ;]
A to to było w MGS na psone XD Swoja drogą miałem ang. wersję ale jak wiesz, dobry zwyczaj, nie pożyczaj, no i takim sposobem pozostała mi niemiecka wersja i jestem pewien że tam nie ma tego napisanego tak dosłownie, chyba że ja dureń jestem i nie wiem po prostu niczego ;p

faris pisze: Fajnie by mieszkać w takim nawiedzonym miejscu jak Edea's House.... Tam panuje takie... ciepło n
Cóż, latarnie morskie z założenia są źródłem pozytywnych odczuć ;)
Heh, pamiętam jak szukałem przez godzinę albo i dłożej chaty Edei :D W ogóle kiedyś ang. nie znałem i gdzieś w jakiś górach szukałem :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

faris pisze:Fajnie by mieszkać w takim nawiedzonym miejscu jak Edea's House.... Tam panuje takie... ciepło
no fajnie mieszkac w ruinach ^^ ale faktycznie idealne miejsce aby odpoczac

Boni pisze:A to to było w MGS na psone XD Swoja drogą miałem ang. wersję ale jak wiesz, dobry zwyczaj, nie pożyczaj, no i takim sposobem pozostała mi niemiecka wersja i jestem pewien że tam nie ma tego napisanego tak dosłownie, chyba że ja dureń jestem i nie wiem po prostu niczego ;p
heh..po prostu cala akcja MGS1 nazywa sie akcja na Shadow Moses :)

Boni pisze:Heh, pamiętam jak szukałem przez godzinę albo i dłożej chaty Edei n W ogóle kiedyś ang. nie znałem i gdzieś w jakiś górach szukałem
taaa...ja podobnie,wtedy jak gralam w wersje japonska :/
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Boni pisze:Heh, pamiętam jak szukałem przez godzinę albo i dłożej chaty Edei
Tom Edei to pryszcz, w porównaniu ze Statkiem Białych Seed,przez to odłożyłem gra na 2 mięsiace tak mnie to irytowało.
Ale było mineło :)
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

TomajS pisze: Statkiem Białych Seed,przez to odłożyłem gra na 2 mięsiace tak mnie to irytowało.
Ja się też z tym męczyłam, ale nie tyle, żeby odłożyć grę na dwa miesiące :lol:

Ciekawe czy jest ktoś taki kto chciałby mieszkać w Omega Ruins z tymi wszystkimi potworami :lol:
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Eiko pisze:Ciekawe czy jest ktoś taki kto chciałby mieszkać w Omega Ruins z tymi wszystkimi potworami
Pisałem juz o tej lokacji,ale chyba nie podałem że chciał bym tam mieszkac.
Ale musze przyznac,że z chęcią bym tam se pomieszkał.
Mógł bym zapraszać Garnet,razem ze swomi gacusiami na wakacje :grin:
FF XII W trakcie katowania
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”