Skad ja znam tę twarz...?
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Dyzio
Hmmm zespół ?? Może Alphaville ??Garnet pisze:dobra jak teraz nie odpowiecie to![]()
w zespole towarzyszy mu ta pani...
[url=http://img170.echo.cx/img170/7218/jggj0mk.jpg]Obrazek[/URL]
klasyka nie tyle ze rocka gotyckiego co w ogole rocka.....na pewno nei raz wspominalam o tym zespole tutaj..teraz tylko znalezc nazwisko tego pana :]
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Dyzio
Hmmm ale skąś znam ten zespół. Mam gdzieś kasete z muzyką tego zespołu i gościa też gdzieś widziałem i to nieraz w telewizji tylko kurde jak on miałGarnet pisze:bardzo lubie Alphaville...ale chyba do rocka gotyckiego mu bardzo daleko....
[ Dodano: Pon 20 Cze, 2005 21:39 ]
zreszta tam nigdy babka nie byla w zespole
Ten wokalista występował chyba w Masce - w tym dramacie o tym chłopcu co miał słonowiznę nie komedii Caryea.
Hmmm co do zespołu to myśle że może Garden of Delight, The Missions, Sister of Mercy, Bauhaus, The Cure ??
- The Sorrow
- Kupo!

teraz mam dylemat..no ale chodizlo mi o nazwisko wiec odpowiedz podal Sorrow wiec zadaje
ale Dyzio naparwde moje gratulacje,nie spodziewalam sie ze w wieku 14 lat osoba zna takie zepsoly jak bauhaus czy sisters...
oby tak dalej
masz moje blogoslawienstwo
a osoby o wiele od Ciebie starsze neich biora przyklad 
ale Dyzio naparwde moje gratulacje,nie spodziewalam sie ze w wieku 14 lat osoba zna takie zepsoly jak bauhaus czy sisters...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- The Sorrow
- Kupo!

- The Sorrow
- Kupo!

- Go Go Yubari
- Ifrit