FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Chyzio10_Tidus

Post autor: Chyzio10_Tidus »

ok juz mam thx. mam male pytanie jest troche głupie ale jak mam uzyc umiejetnosci Encounter None??
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Chyzio10_Tidus pisze:jak mam uzyc umiejetnosci Encounter None??
wg mnie to jest to co pozwala ci na poruszanie się bez jakich kolwiek ataków ze strony przeciwników działa automatycznie, czyli po prostu brak walk
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Wcale. to automatyczna umiejetność, jaka posiada dana broń. :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Żeby uzyskać enc none trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż w wyniku losowych walk (polecam George bottom na Calm Lands) zdobyć zbroję, lub broń z taką umiejetnością..
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Vaan pisze:Armoru
A nie weaponu..? :?
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=65 < w końcu Krakers się naprodukował nie?
Chyzio10_Tidus

Post autor: Chyzio10_Tidus »

mam pytanie jest jakis latwiejszy sposob na zdobycie Wings To Discovery niz ten opisany w krypcie??
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

A jaki jest opisany? Chodzi ci o wyścigi w Remiem Temple? Na pewno da się zdobyć też po jakimś potworku z MA, ale jest to trudniejsze...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

faris pisze:Chodzi ci o wyścigi w Remiem Temple? Na pewno da się zdobyć też po jakimś potworku z MA, ale jest to trudniejsze...
Wyścig jest wyjątkowo łatwy. Wystarczy zawsze ścieżke w dół wybierać, a nie do przodu. Najprostsza rzecz na Calm Lands chyba.
Gikerus

Post autor: Gikerus »

Mam problem jak diabli mówie wam :/ chodzi mi o KEY ITEMS bo mam wolne miejsca :/ jest Celestial Mirror i na prawo do niego mam wolne miejsce i nie wiem jaki to ejst item :/ i koło Jecht's Sphere na lewoe też mam wolne miejsce :( jak byście mogli powiedzieć jakie to sa itemy i jak je można zdobyć :D to byłbym bradzo wdzięczny :D
Gikerus

Może i tak :D ale nik nie wie co to tam jest w tych miejscach :> ?? bo jakos tak dziwnie to wygląda :/ a na banka to jakos mozna zapałnić :D
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Przecież Celestial Mirror powstaje z Cloudy Mirror i miejsca po Cloudy Mirror już nie da się zapełnić.
A jaką będziesz miał korzyść jak dostaniesz wszystkie key items???
Gikerus

No własine poczucie tego że ma się wszytko w FF X :D to jest dopiero coś :D mówie wam :D stasyfakcja asz bierzez góre :D a włsnie koło Jach Spchere nie wiecie co ma być :> ??
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Gikerus pisze:koło Jecht's Sphere na lewoe też mam wolne miejsce
Ja mam Jecht Sphere po lewej stronie i:
-po prawej - Rusty Sword(prawdopodobnie z Calm Lands, w pobliżu jaskini idzie się na prawo, ale nie pamiętam czy to tam, sprawdź, jeśli o to ci chodzi...)
-na górze -Summoner's Soul(od Belgemine)
-na dole -Sun Crest(z Zanarkand)
Z key items mam jeszcze Withered Bonquet i flint, ale niemożliwe, żebyś tego nie miał :D
Do wszystkich brakuje mi tylko niektórych Sigilów i jednego Al-Bhed, więc wydaje mi się, że mam całość...
Gikerus pisze:No własine poczucie tego że ma się wszytko w FF X
Dobra, rozumiem, nie tłumacz się, też mam coś takiego. A Aeony dobiłeś ręcznie? :592:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Faris, nie zaczynaj OT tym ostatnim zdaniem. Czekamy na kolejne pytanie.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”