Więc Darios widzisz, że moje słowa nie sa pisane "ot tak sobie". Więc najpierw radzę sprawdzić informacje, a potem rzucać cytatami. Koniec OT i wracać tamatu.
Mam pytanie (jeśli było wcześniej to przepraszam, ale utknąłem na 20 stronie ^^'): Jak w filmie wykorzystają summony Wiecie może coś na ten temat Czy Cloud będzie je normalnie przyzywał podczas walki, czy będą one raczej niezależne
Dante pisze:Pojawia się pewna postać i już wywody od razu za nią krążą
"to nie Zack bo za wysoki, to nie Seph bo inna fryzura"
Przecież całość ma miejsce trochę czasu po wydarzeniach z gry więc jaką wartość przedstawiają te argumenty?
Z resztą to jużnie jest gra a film wiec pare żeczy może zostać odrobinke zamienione bo moze do filmu odrobine nie pasowac. Tak jak strój Tify. Uważam że w stroju z gry wyglądałaby hmmmm.. niepoważnie?? W każdym badź razie nie tak...
heh..a przede wszystkim bylyby niepraktyczny patrzac na to ze tifa to taka trinity AC...
Erelen_Galakar pisze:Jak w filmie wykorzystają summony n Wiecie może coś na ten temat n Czy Cloud będzie je normalnie przyzywał podczas walki, czy będą one raczej niezależne n
co do summonow sama sie zastanawiam,narazie wiemy ze sa 2 summony-ten Bahamit Sin oraz drugi ktory zostaje przywazny za Bahamutem ale go nie widac...wiec w sumei nei wiaodmo co to za summon < bylo to widoczne w 25minutowym trailerze>
Garnet pisze:wszogun napisał/a:
A każdy który wpadł na coś co znalazło sie w filmie bedzie nie do zniesienia(a nie mowiłem, a nie mówiłem??)
to nie wchodz na ten temat to sobei oszcedzisz 'a nei mowilem' ..square samo nas do tego zacheca wypuiszcajac tylko trailery i nieczego nei potwoerdzajac-no ostatnio pokazali w koncu sepha i podali date premiery
Pewnie sie przyje..... przyczepisz :D ale chyba nie zrozumialas o co mi chodziło.