Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kod: Zaznacz cały

aeris nie zmarwychstala..nie wiem skad to wytrzasnales..a powroci nie znaczy ze zmarwychstala tu i teraz...i seph by do nas mowil nie martw sie?? ...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Seph mówił cos podobnego chyba do Clouda, kedy zabił Aeris.. tak mi się wydaje.. "Nie martw się, stanie się teraz blablabla powróci jako blablabla.." Chyba jakś tak to szło, ale głowy nie dam..
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Do not worry. Soon the girl will become part of the Planet's energy.
All that is left is to go North. The 'Promised Land' waits for me over the snowy
fields. There I will become a new being by uniting with the planet. As will this
girl......
tyle mówi Sephiroth... chyba... i kończmy OT bo się ktos przywali :>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Kaizer

Post autor: Kaizer »

mam nadzieje ze advent children nie bedzie klapą bo dlugo czekam na ten film bo to film o moim ulubionym finalu
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

mam nadzieje ze advent children nie bedzie klapą bo dlugo czekam na ten film bo to film o moim ulubionym finalu
a) Kto Cię uczył języka Polskiego, że nie używasz interpunkcji?
b) Nie ważne, że to "tylko" forum. O ojczystą mowę należy dbać zawsze i wszędzie.
c) Mało prawdopodobne, żeby FF:AC okazało sie klapą, ale należy byż przygotowanym na taką ewentualność.
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Go-Go-Yubari pisze:Mało prawdopodobne, żeby FF:AC okazało sie klapą, ale należy byż przygotowanym na taką ewentualność.
Trzeba być dobrej myśli. Kazali nam tak długo czekać, spać przez nich nie mogłem :), czytałem każdego newsa z wypiekami na twarzy, ale jeśli to będzie klapa, to przestane chyba w finale grać :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

bedzie klapa...jak nie spelnia sie moje teorie :twisted: :razz: :wink:
kontrat

Post autor: kontrat »

pytanie moze bylo jzu omawiane ale nei sledzielm watku od paru miechow: na trailerze (to chyba najnowszy) jest potwor (wlasciwie kilka) ale ten duzy tworzy sie z ...eeee linii ? to weapon czy summon ?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

to bahamut przyzwany przez Kadaja
Sephiroth Omnis

Post autor: Sephiroth Omnis »

Na ten temat zdania są bardzo podzielone,ale mimo to mam nadzieję

,że Aeris zostanie wskrzeszona.Żadna inna postać z FF7 nie była tak ujmująca i klimatyczna(nawet Sephiroth).Może to chory pomysł,ale jeśli kwiaciarka i Seph wystąpią na żywo,to mam nadzieję,że tym razem Aeris załatwi Sepha. Co do powrotu Aeris,to na jednym trailerze słyszałem rozmowę Clouda i Aeris(takiej na pewno nie było w grze,Aeris mówi tam o swej własnej śmierci jak o fakcie dokonanym).Z drugiej strony,może to Cloud zginie i spotka się z Aeris w zaświatach  :?:  Na pewno dużą rolę odegra Jenova,możliwe,że to ona będzie głownym mącicielem w AC
.To mój pierwszy post tutaj,ale powiedzcie,co sądzicie o moich hipotezach?
Sephiroth Omnis

Post autor: Sephiroth Omnis »

Dobrze,następnym razem oznaczę spoilery,i przepraszam za kłopot(w końcu to mój błąd).
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Poza tym już któryś raz tutaj piszemy, że

Aeris nie zmartwychwstanie tylko będzie się pojawiać w retrospekcjach czyli wspomnieniach. NIE zmartwychwstanie, nie ma takiej opcji i już. 
Dzizas.
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Go-Go nie można być do końca pewnym/pewną co panom w SE strzeliło do głowy i co wymyślili :P
wszogun

Post autor: wszogun »

Nie wiem jak jest z wami ale mnie strasznie jara text

"so he takes his sword in hand...... once again"

I miło jest popatrzećżę jednak jest wiecej ludzi tak pogiętych na pkcie FF VII:AC

:P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

sa pokazane dwie scenki z Aeris-Cloud zanurzajacy ja w jeziorku oraz Cloud spotykajacy ja w promised lands,najprawdopodobniej podczas snu
co do jenovy..skoro byla glownym macicielem w 7 to jej obecnosc nie powinna dziwic w AC-a juz Kadaj i spolka mowia o poszukwianiach matki...
wszogun pisze:I miło jest popatrzećżę jednak jest wiecej ludzi tak pogiętych na pkcie FF VII:AC
czyli kto? :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”