Kod: Zaznacz cały
aeris nie zmarwychstala..nie wiem skad to wytrzasnales..a powroci nie znaczy ze zmarwychstala tu i teraz...i seph by do nas mowil nie martw sie?? ...
Moderator: Moderatorzy
aeris nie zmarwychstala..nie wiem skad to wytrzasnales..a powroci nie znaczy ze zmarwychstala tu i teraz...i seph by do nas mowil nie martw sie?? ...
Seph mówił cos podobnego chyba do Clouda, kedy zabił Aeris.. tak mi się wydaje.. "Nie martw się, stanie się teraz blablabla powróci jako blablabla.." Chyba jakś tak to szło, ale głowy nie dam..
Do not worry. Soon the girl will become part of the Planet's energy.
All that is left is to go North. The 'Promised Land' waits for me over the snowy
fields. There I will become a new being by uniting with the planet. As will this
girl......
a) Kto Cię uczył języka Polskiego, że nie używasz interpunkcji?mam nadzieje ze advent children nie bedzie klapą bo dlugo czekam na ten film bo to film o moim ulubionym finalu
Trzeba być dobrej myśli. Kazali nam tak długo czekać, spać przez nich nie mogłemGo-Go-Yubari pisze:Mało prawdopodobne, żeby FF:AC okazało sie klapą, ale należy byż przygotowanym na taką ewentualność.
,że Aeris zostanie wskrzeszona.Żadna inna postać z FF7 nie była tak ujmująca i klimatyczna(nawet Sephiroth).Może to chory pomysł,ale jeśli kwiaciarka i Seph wystąpią na żywo,to mam nadzieję,że tym razem Aeris załatwi Sepha. Co do powrotu Aeris,to na jednym trailerze słyszałem rozmowę Clouda i Aeris(takiej na pewno nie było w grze,Aeris mówi tam o swej własnej śmierci jak o fakcie dokonanym).Z drugiej strony,może to Cloud zginie i spotka się z Aeris w zaświatach :?: Na pewno dużą rolę odegra Jenova,możliwe,że to ona będzie głownym mącicielem w AC
Aeris nie zmartwychwstanie tylko będzie się pojawiać w retrospekcjach czyli wspomnieniach. NIE zmartwychwstanie, nie ma takiej opcji i już.
sa pokazane dwie scenki z Aeris-Cloud zanurzajacy ja w jeziorku oraz Cloud spotykajacy ja w promised lands,najprawdopodobniej podczas snu
co do jenovy..skoro byla glownym macicielem w 7 to jej obecnosc nie powinna dziwic w AC-a juz Kadaj i spolka mowia o poszukwianiach matki...
czyli kto? :]wszogun pisze:I miło jest popatrzećżę jednak jest wiecej ludzi tak pogiętych na pkcie FF VII:AC